Functie:
Calculator

Locatie:
Patrijsweg 2
4791 RV Klundert
Haven nummer M488
Industrieterrein “Moerdijk”

Contactpersoon:
Jack Beerendonk
0168-381590

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Calculator

MCS in Klundert (industrieterrein Moerdijk) is ter uitbreiding op zoek naar een Calculator voor de afdeling Verspanen. Heb jij minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, relevante werkervaring en goede kennis van de toepassingsmogelijkheden van verspaningstechniek? Dan is dit jouw baan!

Jouw uitdaging

Het gaat lekker bij MCS, want het werk komt letterlijk op ons af. Als eerste stap hebben we daarom pas onze afdeling verspanen verhuisd naar een nieuw pand van 650 m2 (was 350 m2). En nu zijn we klaar om het team uit te breiden met een Calculator, die taken gaat overnemen van Bedrijfsleider Mike.

Als Calculator begint het voor jou bij het beoordelen van werken en lezen van technische tekeningen van machines en machineonderdelen. Jouw vakkennis over verspanen gebruik je om de beste oplossingen te bedenken.

Wat wil de klant? Welk materiaal en gereedschap is nodig? En wanneer zijn de machines beschikbaar die we daarvoor inzetten? Eén tot vier keer per week ben je op bezoek bij opdrachtgevers om opdrachten te beoordelen. Je hoeft hiervoor niet veel te reizen, want onze klanten zijn bijna allemaal gevestigd in de regio.

Heb je de voorcalculatie gemaakt, de prijs bepaald en is de klant akkoord? Dan bespreek je met Werkplaatschef Kees de planning, het materiaal en hoe we het werk gaan uitvoeren.

Onze afdeling Verspanen bestaat uit 8 frezers en draaiers. Geen stoefers, geen knoppendrukkers. Maar vakspecialisten die fijn werk afleveren omdat we vooral stukproductie doen. We doen zo’n 1.000 verspaningsprojecten per jaar, met een waarde van 100 Euro tot 40 K. Grote projecten, zoals complete revisies van machineparken, voeren we samen uit met de constructietak van MCS.

Jouw profiel

  • Afgeronde technische opleiding, op minimaal MBO+ niveau;
  • Relevante werkervaring als Calculator of Werkvoorbereider in de machinebouw of bij een machinefabriek;
  • Goede kennis van de toepassingsmogelijkheden van verspaningstechniek;
  • Woonachtig op maximaal 45 autominuten van industrieterrein Moerdijk.

Verder ben je bij ons goed op je plek als je graag samen de klus klaart, nuchter bent en niet van rangen en standen houdt.

Wij bieden

  • Technische uitdaging, vanwege onze uitdagende en gevarieerde projecten;
  • Goede leeromgeving, omdat je samenwerkt met ervaren vakmensen;
  • Salarisindicatie: € 3.000 – € 3.600 bruto per 4 weken, op basis van een fulltime dienstverband;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Wij zijn MCS

Alles in één huis, van bedenken tot opleveren en sterk in alles wat niet “standaard” is.

Wij zijn MCS. Een allround metaalbewerking- en onderhoudsbedrijf met 30 medewerkers in Klundert (industrieterrein Moerdijk). We leveren machinaal werk, plaatwerk en constructiewerk. Voor de voedingsmiddelenindustrie, tot aan de grove industrie.

Benieuwd naar onze projecten, wie we zijn en voor wie we werken? Kijk dan op onze website www.mcsklundert.nl.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer. Voor vragen bel je met Jack Beerendonk, telefoonnummer 0168-381590.

MCS nodigt kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren en wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.