Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Carwash Medewerker (parttime)

Dienstverband
Parttime (8 tot 16 uur)

Locatie:
AVIA Tankstation St. Oedenrode
Alfred Nobelstraat 20
5491 DB St. Oedenrode

Contactpersoon:
Gilène Wildbergh
013-5950972

Plaatsingsdatum:
15/04/2019

Carwash Medewerker

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation in St. Oedenrode een parttime Carwashmedewerker. Ben jij op zoek naar dè ideale bijbaan? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je beschikbaar op zaterdag en/of zondag tussen 9 en 17 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Carwash Medewerker bied je onze klanten extra service door hun auto voor te wassen voordat zij de wasmachine ingaan. Het voorwassen omvat het reinigen van zwaar bevuilde delen zoals velgen, spiegels en spoilers. Je werk garandeert een schoner resultaat. Daarnaast onderhoud je het buitenterrein en verricht je allerhande voorkomende werkzaamheden. Eenvoudige storingen aan de wasmachine los je zoveel mogelijk zelf op.

Werktijden zijn op zaterdag en zondag in verschillende diensten tussen 9.00 en 17.00 uur. We vragen een beschikbaarheid van minimaal een hele dag in het weekend. Er wordt gewerkt volgens een wisselend rooster.

Wat vragen we van jou?

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij klantvriendelijk zijn, nauwkeurig kunnen werken en oog hebben voor detail. Omdat je te maken hebt met verschillende klanten, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en snel kunt schakelen. Het werk verlangt van je dat je goed tegen hectiek kunt.

Wat bieden wij?

Wij bieden je afwisselend werk binnen een team van enthousiaste collega’s en een prima werksfeer. Je krijgt een training ‘on the job’ en neemt deel aan een cursus op het gebied van presentatie en veiligheid. Goed salaris!

Interesse?

Ben jij enthousiast en klaar ons team te komen versterken? Stuur je sollicitatie dan zo snel mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton!

Bij vragen mag je contact opnemen met Gilène Wildbergh (afdeling HR) via telefoonnummer 013- 5950972.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.