Bekijk Keurmerkinstituut op:

Functie:
Projectleider / Certificatiemanager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Keurmerkinstituut
Groeneweg 2e
2718 AA Zoetermeer

Contact:
Debby Reemers
06 216 216 93

Plaatsingsdatum:
11/10/2018

Projectleider / Certificatiemanager

Voor ons betrokken en vakkundige team in Zoetermeer zijn we vanwege onze ambitieuze groeidoelstellingen op zoek naar een

Projectleider / Certificatiemanager

Als Projectleider / Certificatiemanager bij het Keurmerkinstituut in Zoetermeer lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van producten en de verduurzaming van productieprocessen in Nederland.

Volgens directeur Wim Glorie is jouw rol cruciaal: “Als projectleider en certificatiemanager realiseer jij voor jouw certificatie schema’s en keurmerken duurzame groei, efficiency en kwaliteitsverhoging en daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van het Keurmerkinstituut. Je doet dit samen met een team van gemotiveerde project coördinatoren en auditoren allen experts in hun werkgebied. Ik ben er van overtuigd dat je alleen door samen te werken met dit team, je het beste uit jezelf kunt halen.”

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Kwaliteitsbewaking van certificatietrajecten
  • Aaansturen van deskundigen (auditoren, inspecteurs, docenten) en onderzoeksinstellingen
  • Onderhouden van diverse relaties, zoals onder andere met klanten
  • Uitbrengen van offertes, beslissen over certificatie-aanvragen
  • Actueel houden van het dienstenaanbod

Wat breng je mee?

  • Kennis van onderzoekmethoden en kwaliteitssystemen
  • Bekendheid met certificatie van managementsystemen of productcertificatie
  • Focus op samenwerking, nauwkeurigheid en kwaliteitsbewustzijn
  • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau

Ook voor een certificatiemedewerker of auditor die een volgende carrièrestap wil maken is dit een mooie kans.

Over de organisatie

Het Keurmerkinstituut onderzoekt en beoordeelt producten, diensten en organisaties, en verzorgt opleidingen om zijn kennis te verspreiden. Daarbij is het doel de kwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker (consument, cliënt) te verbeteren. Onze producten zijn certificaten, verklaringen, cursussen, trainingen en onderzoek- en inspectierapporten. Ook geven we ondersteuning bij het opzetten van een keurmerk of erkenningsregeling.

De formatie bestaat uit ca. 17 medewerkers en ca. 30 externe deskundigen (inspecteurs, auditoren, docenten). Onze bedrijfscultuur is klantgericht, pragmatisch, informeel en met een constante focus op kwaliteit. Het Keurmerkinstituut is voor een groot deel van zijn certificatie-activiteiten erkend door de Raad voor Accreditatie of de overheid.

Wij bieden

Een baan met grote ruimte voor eigen initiatief in een klein, betrokken en loyaal team, waarbinnen volop ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. Het gaat om een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, voor 32 tot 40 uur per week met standplaats Zoetermeer. De werktijden kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Wim Glorie (directeur) op 079 363 7000 of met Debby Reemers, op 06 216 216 93. Zij is de recruiter van Primatch die ons bij het invullen van deze functie ondersteunt. Voor meer informatie over de organisatie kijk op www.keurmerk.nl.

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.