Bekijk AGC Nederland op:

Functie:
Chauffeur C in Roosendaal

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
AGC Roosendaal
Belder 11​
4704 RK Roosendaal

Contactpersoon:
Manon Haverkate
06-13305091

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Chauffeur C in Roosendaal

AGC in Roosendaal is op zoek naar een chauffeur die klantbestellingen in Nederland aflevert. Ben jij service gericht en heb jij ervaring als chauffeur met een rijbewijs C? Zoek jij een functie waar je werkt in dagdienst en de weekenden vrij bent? Dan is dit jouw vacature! Solliciteer direct!

Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een rijvaardig en servicegerichte Fulltime Chauffeur. 

Functieomschrijving

Als chauffeur bij AGC ben je het visitekaartje van AGC Nederland BV bij het leveren van onze goederen aan klanten. Leverbetrouwbaarheid is een van de belangrijkste aspecten waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Daarom is een goede uitvoering van jouw functie als chauffeur cruciaal voor ons proces. Wij leveren kwalitatieve materialen en producten waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan tijdens het logistieke proces naar de klant. Collega’s met wie jij je werk voornamelijk afstemt zijn de medewerkers van de verkoop binnendienst en de vestigingsleider.

Jouw werkdag start om 07.00u, samen met een collega chauffeur. De dag ervoor heb je de ritplanning met bonnen gekregen zodat je weet voor welke route je opgesteld bent. Je laadt de glasplaten bij bijkomend materiaal in om ze vervolgens zelfstandig bij de klant af te leveren. Meestal doe je dit alleen. Na het laden is er tijd voor een bakje koffie en vervolgens begin jij je rit voor die die dag. De route is al voor jou ingevoerd door een collega van customer service. Gemiddeld ben je van 10.00 tot 15.00u onderweg en heb je tot 16.00u tijd om je voor te bereiden op de volgende dag.  Om 16.00u ben je klaar en sluit je je werkdag af! 

Functieprofiel

  • Je bent in bezit van een geldig C-rijbewijs met code 95;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als Chauffeur;
  • Je bent klantvriendelijk en representatief;
  • Je bent in staat zelfstandig fysiek werk te verrichten. 

Wij bieden

Wij bieden jou een zelfstandige baan met veel vrijheid. Door de vaste werktijden heb jij een gezonde werk-privé balans. Je rijdt dagelijks in een rasteelwagen voorzien van glasdragers. Bij aanvang start je met een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling. Een werkweek bij AGC is van maandag tot en met vrijdag, 40 uur per week.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer en korte lijnen. Wij hechten veel waarde aan collegialiteit en bieden een afwisselende functie en met salaris passend bij de werkervaring die jij meebrengt. Je wordt gedurende 2 dagen goed ingewerkt waarbij je meerijdt met een collega en de werkdag en werkzaamheden worden toegelicht en laten zien.

Over AGC

AGC Nederland is een toekomstgerichte groothandel met producten in glas, verf, non-paint en wandbekleding. Wij bieden onze klanten een optimale service. Onze solide marktpositie is gebaseerd op deskundigheid, een sterk leveringsprogramma en een klantgerichte, flexibele organisatie. AGC Nederland is onderdeel van AGC Glass Europe, Europees leider in vlakglas met industriële vestigingen over heel Europa en een wereldwijd commercieel netwerk. 

Jouw reactie

Kom jij werken bij AGC? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop!

Wij ontvangen graag jouw cv met werkervaring. Een brief schrijven is niet noodzakelijk!

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer Thijs Geuze (Vestigingsleider), hij is te bereiken op telefoonnummer +31 88 8819087 / 06-51358979 of met mevrouw Manon Haverkate (HR Adviseur), zij is te bereiken op telefoonnummer 06-13305091.

Internet: www.agcnederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.