Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Clustermanager Tankstations Tilburg – Dongen

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Vollenhoven Olie
Goirkekanaaldijk 221
5048 AA Tilburg

Contactpersoon:
Evalyne Dootjes
013 595 0950

Plaatsingsdatum:
05/04/2022

Clustermanager Tankstations Tilburg – Dongen

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt een enthousiaste en betrokken peoplemanager voor 5 locaties in de regio Tilburg (Dongen, Tilburg Reeshof, Tilburg Noord en twee in Tilburg centrum). Krijg jij energie van het laten groeien van een team, het neerzetten van een cultuur en het goed laten draaien van jouw tankstations? Dan komen wij graag in contact met jou!

De functie

Als Clustermanager bij Vollenhoven heb je een enorm afwisselende baan.

Je staat altijd in nauw contact met de teams op jouw tankstations, waardoor jij goed weet hoe het team te motiveren en waar sturing nodig is. Je krijgt er een kick van als jouw verzuim- en verloopcijfers laag zijn en je werkt daar hard aan door een fijne en goede cultuur neer te zetten op de tankstations. Je maakt (samen met het team) plannen en neemt je team daarin mee.

Jij bent verantwoordelijk voor het management op de werkvloer en voor het organiseren en aansturen van de bedrijfsprocessen. Administratieve processen maken daar ook onderdeel van uit.

Jij bent het gezicht van jouw tankstations en door jouw open en gastvrije persoonlijkheid weet je klanten te binden. Dankzij je creativiteit en focus worden jouw commerciële doelstellingen behaald.

Jouw profiel

  • Je bent woonachtig in regio Tilburg.
  • Je kunt managen op afstand en hebt een goede helicopterview.
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar managementervaring in de Retail branche en/of horeca met een commerciële verantwoordelijkheid.
  • Je bent bekend met de processen (bedrijfsvoering en management) maar je hart ligt op het vlak van mensen en commercie.
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt vlot inzicht in financiële rapportages.
  • Je beschikt over minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau.

Als persoon ben je hands-on en gestructureerd. Je bent sociaal sterk en hebt een goed gevoel voor de mens achter de medewerker. Je werkt aan de ontwikkeling van je medewerkers en bent in staat om een team te bouwen.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen om nog beter te worden in je functie. Denk hierbij aan een breed opleidingsaanbod zowel online als offline.

De sfeer in het bedrijf is informeel en de betrokkenheid binnen ons familiebedrijf is groot!

De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, korte lijnen en ruimte voor ideeën.

Je maakt deel uit van een team van 4 clustermanagers en samen werken jullie hard aan het verder professionaliseren van de organisatie.

Het salaris ligt afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 3.250,- en de € 4.100,- bruto per maand. We kennen leuke extra’s zoals o.a. personeelskorting op brandstof, wasprogramma’s en speciale artikelen uit de shop. We hebben een reiskostenregeling en winstdelingsregeling. De winstdelingsregeling houdt in dat je kans kunt maken op een maandsalaris extra.

Solliciteren

Graag ontvangen wij je sollicitatie gericht aan Evalyne Dootjes (HR Adviseur) via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen? Bel Evalyne op 06-51543907.

Voor meer informatie over Vollenhoven kijk op www.vollenhoven.nl en www.avia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.