Bekijk Vollenhoven op:

Functie:
Clustermanager Tankstations Zeeland & Bergen op Zoom

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
De Meeuw
Regio Zeeland (Kloetinge, Rilland, Bergen op Zoom)

Contactpersoon:
Evalyne Dootjes

Plaatsingsdatum:
30/12/2021

Clustermanager Tankstations Zeeland & Bergen op Zoom

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor 4 locaties in de regio Zeeland (Kloetinge, Rilland, Bergen op Zoom) een doortastende manager. Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van medewerkers en ben je toe aan een mooie nieuwe stap in je carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

De functie

Jouw functie als clustermanager tankstations bestaat grofweg uit 2 onderdelen.

Je belangrijkste rol is het coachen van je medewerkers. Dankzij jouw talent om anderen te coachen en te motiveren, presteren jouw teams optimaal en komen de medewerkers met plezier naar hun werk. Een goede sfeer in de stations en enthousiaste medewerkers maken blije klanten en dus omzet.

Met jouw enthousiasme en leidinggevende vaardigheden krijg je (leidinggevende) medewerkers van de tankstations en andere collega’s mee in jouw ideeën en plannen.

Jij bent verantwoordelijk voor het management op de werkvloer en de bedrijfsvoering. Bij bedrijfsvoering horen ook de administratieve processen van de stations. Gestructureerd werken is dan ook aan jou besteed.

Hiernaast ligt een belangrijke rol op het vlak van commercie. Je bent naar buiten toe het gezicht van de stations. Met jouw commercieel gevoel en kennis van hospitality zorg je ervoor dat klanten een hoge mate van servicegevoel ervaren. Met je creativiteit en focus op de klant zorg je ervoor dat commerciële doelstellingen worden behaald.

 Jouw profiel

  • je bent woonachtig in Zeeland of Bergen op Zoom;
  • je bent een echte ondernemer met hands-on mentaliteit;
  • je kunt managen op afstand en hebt een prima helicopterview;
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar managementervaring in de Retail branche en/of horeca;
  • je werkt aan de ontwikkeling van je medewerkers en bent in staat om een team te bouwen;
  • je beschikt over een hoge dosis mensenkennis en je bent communicatief sterk;
  • je bent cijfermatig onderlegd en hebt inzicht in financiële rapportages;
  • je kent de processen (bedrijfsvoering en management) maar je hart ligt op het vlak van commercie;
  • je hebt affiniteit met horeca.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen om nog beter te worden in je functie. Denk hierbij aan een breed opleidingsaanbod zowel online als offline. De sfeer in het bedrijf is informeel en de betrokkenheid binnen ons familiebedrijf is groot. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, korte lijnen en ruimte voor ideeën. Je maakt deel uit van een team bestaande uit 4 clustermanagers dat enthousiast is en samen werkt aan verdere professionalisering. Het salaris is gebaseerd op de CAO voor Tankstations en Wasbedrijven en meer dan marktconform. We kennen leuke extra’s zoals o.a. personeelskorting op brandstof, wasprogramma’s en speciale artikelen uit de shop. We hebben een reiskostenregeling en winstdelingsregeling. De winstdelingsregeling houdt in dat je kans kunt maken op een maandsalaris extra! Ook hebben we een personeelsvereniging waar je je bij aan kunt sluiten om andere collega’s beter te leren kennen.

Solliciteren

Graag ontvangen wij je sollicitatie gericht aan Evalyne Dootjes (HR Adviseur) via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over Vollenhoven kijk op www.vollenhoven.nl en www.avia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.