Bekijk BBK Ede op:

Functie:
Commercieel Administratief Binnendienstmedewerker

Dienstverband
Part-/Fulltime (32-38 uur)

Locatie:
BBK B.V.
Maxwellstraat 3
6716 BX Ede

Contact:
Tjerk Ploeger
0318 439 666

Plaatsingsdatum:
24/03/2021

Commercieel Administratief Binnendienstmedewerker

BBK Ede is op zoek naar een enthousiaste collega voor de versterking van het binnendienst team (32-38 uur).

Wie zijn wij?

Fraai vormgegeven postkasten en brievenbussen zijn het visitekaartje van appartementsgebouwen. BBK uit Ede ontwerpt en produceert al meer dan 60 jaar postkasten, pakketkasten en belpanelen. BBK is op dit gebied marktleider in Nederland en een gezond Nederlands familiebedrijf met ca. 50 betrokken medewerkers. BBK is continue bezig met innovaties om onze producten nog mooier en beter te maken en in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zoals de enorme stroom pakketjes.

BBK is misschien iets minder bekend bij het brede publiek, maar wereldberoemd in zijn eigen marktsegment. Dagelijks maken meer dan een 1 miljoen huishoudens in Nederland naar volle tevredenheid gebruik van een brievenbus en/of belpaneel van BBK.

Wij zoeken een:

BBK Ede is op zoek naar een enthousiaste commercieel administratieve collega voor de versterking van onze binnendienst. Je ondersteunt de binnendienst bij het maken en het opvolgen van offertes en hebt daarbij ook direct contact met onze klanten. Je bereidt o.a. het offerte proces voor door de juiste documenten en informatie uit te zoeken. Je werkt nauw samen met je zes directe collega’s. Kortom een zeer brede commerciële functie met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden en mocht je de ambitie hebben dan kun je op den duur doorgroeien naar de functie commercieel-technisch binnendienstmedewerker/adviseur.

Jij bent/hebt:

 • Iemand met minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Klantvriendelijk en beleefd;
 • Flexibel en een kei in het organiseren van je werk;
 • Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in Ede of nabije omgeving.

Ongetwijfeld zijn er werkzaamheden die hier nog niet zijn genoemd, maar die wel tot je takenpakket behoren. Het is onze verwachting dat je proactief meedenkt en we horen graag je mening over hoe we de organisatie waar mogelijk kunnen verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de functie nog veelzijdiger en afwisselender wordt.

Wij bieden:

 • Een contract voor 32-38 uur per week met prima arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische functie binnen een hecht team met enthousiaste collega’s;
 • Een open bedrijfscultuur, waarbij voldoende ruimte is voor een grapje en ontspanning;
 • Een uitgebreide interne opleiding om je wegwijs te maken in de wereld van de brievenbussen;
 • Persoonlijke aandacht voor elke medewerker binnen ons familiebedrijf.

Salarisindicatie

Ongeveer € 2.400 tot € 2.800 per maand o.b.v. 38 uur per week, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt voor deze positie Wij hanteren de CAO Metaal en Techniek.

Ben je enthousiast en hou je van aanpakken, solliciteer dan nu op deze veelzijdige functie. We zien je reactie graag tegemoet via de sollicitatiebutton.

Voor vragen en toelichting kun je bellen met Tjerk Ploeger, 0318-439666.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken; een gesprek met de directie en een gesprek met de directe collega. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!