Bekijk Consumind op:

Functie:
Commercieel Adviseur Verzekeringen

Dienstverband:
Fulltime (36-40 uur)

Locatie:
Consumind
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht

Contactpersoon:
Laura Mensink
030 700 97 27

Plaatsingsdatum:
29/06/2020

Commercieel Adviseur Verzekeringen

Zoek jij een uitdagende, zelfstandige adviesrol? Heb jij je WFT-diploma? Ben jij commercieel ingesteld maar ook op zoek naar inhoud? Wil jij graag werken bij een snelgroeiende scale-up in Utrecht? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als verzekeringsadviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten op het gebied van schadeverzekeringen. Je brengt in kaart wat de behoefte en vragen van de klant zijn, en informeert over onze diensten. Je houdt bij of de verzekeringen nog wel aansluiten bij de situatie en pakt waar nodig proactief de telefoon om jouw klanten te informeren. Je hebt een eigen klantenportefeuille waarin jij de verantwoordelijk hebt deze klanten van een optimaal advies en producten te voorzien.

Jij hebt de regie, jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes!

Wie ben je?

Jij bent degene in wie onze klanten vertrouwen hebben! Degene die ervoor zorgt dat ze zeker weten dat ze op de best mogelijke manier verzekerd zijn. Je wilt geen nummer zijn, verscholen in een callcenter, gestuurd op commerciële targets, maar zoekt een omgeving waar je onderdeel bent van een klein hecht team dat daadwerkelijk klanten tevreden wil maken in plaats van producten te verkopen. Een team dat voor elkaar klaar staat en waar je gewaardeerd wordt om wie je echt bent! Een team met een start-up mentaliteit dat functioneert binnen een professioneel en snel groeiend bedrijf.

Je hebt daarom een groot empathisch vermogen, en begrijpt de vraag achter de vraag. Je bent commercieel gericht en kunt klanten op het juiste manier overtuigen zonder te pushen. Daar heb je flair, creativiteit en vasthoudendheid voor nodig.

Veruit de meeste communicatie gaat per telefoon. Je hebt dus geen angst om te bellen, en hebt een goede mondelinge overtuigingskracht. Overigens goed te vermelden dat je voornamelijk contact hebt met bestaande klanten en warme leads. ‘Koud’ bellen of acquisitie hoort niet bij je taken.

Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je zoveel mogelijk leads om weet te zetten naar tevreden klanten. Daar krijgen wij een kick van. En jij als het goed is ook!

Uiteraard gooien we je niet in het diepe. Je wordt zorgvuldig ingewerkt door je directe collega Daan. Daan kent alle ins- en outs van het vak en draagt zijn kennis met enthousiasme aan je over. Meer weten over Daan? https://www.linkedin.com/in/daan-de-vries-25253b1a/

Wat vragen wij van jou?

  • MBO + / HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche
  • Je bent in het bezit van een WFT Basis én Schade diploma
  • Wij zijn blij als je 40 uur per week wilt werken, maar 36 is bespreekbaar

Jij bent iemand die zich prettig voelt in een klein en hecht team van ongeveer 15 man.

Een team waarin vertrouwen, open communicatie én de klant op nummer 1 staat! En niet te vergeten, humor is een van de zaken die ons echt verbindt!

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een prima salaris. Dit ligt tussen € 2.200,- en € 2.600,- per maand. Afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke winstdeling op basis van het behaalde resultaat.

Maar je krijgt meer! Een goed bereikbaar kantoor met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Leuke collega’s die houden van een lekkere lunch en leuke uitjes.

Is dat alles? Nee. Je komt te werken in een bedrijf waar nog steeds de cultuur heerst van een start-up.

Wat je daarvan merkt? Een open sfeer, korte lijnen en daadwerkelijk de vrijheid om je talenten te ontwikkelen. Dat dit geen loze woorden zijn blijkt uit het feit dat er amper verloop is binnen het bedrijf. Maar bovenal krijg je van ons de ruimte om op een echt persoonlijke manier, eigen invulling te geven aan je klantbenadering en gewoon jezelf te zijn.

Reageren, kan direct via de sollicitatie knop, een cv is niet nodig! Eerst nog vragen? Bel met Laura op nummer 030-7009727.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.