Bekijk Legent op:

Functie:
Commercieel Bedrijfsadviseur

Dienstverband
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB Tilburg

Contactpersoon:
Karin Kemps
013 – 5770606

Plaatsingsdatum:
09/05/2019

Commercieel Bedrijfsadviseur

Legent in Tilburg, is op zoek naar een Commercieel Bedrijfsadviseur voor het verder veroveren van de markt. Wat doet Legent? Legent heeft een unieke propositie voor het optimaliseren van B.V. structuren op bedrijfseconomisch en juridisch gebied waarbij je direct de positie hebt als trusted advisor bij gerenommeerde bedrijven. Heb jij de ambitie om met ons deze markt verder uit te bouwen? Ben jij commercieel, cijfermatig sterk en toe aan een tweede of derde stap in je carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

Onze organisatie

Wij zijn Legent, dé onderneming gericht op de economische en juridische dienstverlening binnen het ondernemerschap. Onze dienstverlening bevindt zich op het kruispunt van een drietal aspecten; bedrijfskundig, economisch en juridisch. Dit doen wij voor ondernemers op het gebied van optimalisering van de structuur en het meedenken in strategie en begeleiding van bedrijven in zwaar weer.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Bedrijfsadviseur (32-40 uur)

Functie omschrijving

Als Commercieel Bedrijfsadviseur werk je nauw samen in een hecht team van adviseurs, advocaten en ondersteuners en samen zijn wij o.a. verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het succes.

Met betrekking tot de optimalisering van B.V. structuren heeft Legent slechts één missie: “Het beschermen van de belangen van de ondernemer en zijn bedrijf in geval van faillissement”. Als adviseur leg je contacten en adviseer je bedrijven op aandeelhoudersniveau. Altijd in de driehoek van het bedrijfskundig, economisch en juridisch vakgebied. Deze multidisciplinaire aanpak maakt ons uniek, waardevol en gerespecteerd.

De uitdaging van deze rol zit hem in het werven van nieuwe klanten, het opdoen van de vertrouwensband met de klant, het gaan voor de langdurige klantrelatie en het uitbrengen van een deskundig en op-maat advies. Als echte netwerker zorg jij ervoor dat er nieuwe contacten opgebouwd worden die als basis dienen voor het verder uitbouwen van het succes van Legent.

We werken intensief samen met VDT Advocaten, waarmee we tevens het kantoor delen. Er vindt veelvuldig overleg plaats over klanten, strategie en vaktechnische vraagstukken.

Functie-eisen

Als persoon ben je integer, open en een vlotte communicator. Met jouw positieve energie en kennis van de business ben jij een krachtige en kundige gesprekspartner, op alle niveau.

Je bent een netwerker en krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten.

Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een bedrijfseconomische/commerciële functie.

Minimaal HBO/ WO werk- en denkniveau.

Bedrijfseconomisch en cijfermatig inzicht is een must voor het goed kunnen uitoefenen van deze rol. Juridische kennis kan je bij gebracht worden door middel van coaching/ scholing.

Ons aanbod

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat ligt tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkverband en afhankelijk van achtergrond en ervaring, bieden wij onder andere een aanvullende pensioenregeling. We kennen een open en relaxte Brabantse sfeer met een gezamenlijke lunch, heerlijke koffie en volop humor op de werkplek. Wij houden van hard werken en hechten ook veel waarde aan het gezins- en sociale leven.

Reageren

Meer weten of reageren? Voor vragen kan je contact opnemen met Karin Kemps (Adviseur/ Financieel Jurist) op 013 577 06 06.

Kijk voor aanvullende informatie op www.legent.nl.

Zo enthousiast dat je meteen wilt reageren? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Legent niet op prijs gesteld.