Bekijk Falck op:

Functie:
Commercieel Consultant

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Falck
Princenhagelaan 13
4813 DA Breda

Contactpersoon:
Jurriaan Steenaert
06-11871521

Plaatsingsdatum:
10/08/2022

Commercieel Consultant

Falck in Breda zoekt een Commercieel Consultant die de wereld een stukje veiliger wil maken! Heb jij commerciële ervaring, kennis van het veiligheidsdomein en ben je vertrouwd met een rol als accountmanager of consultant? Ben jij goed in het binnenhalen, uitvoeren én afronden van projecten? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken. Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Falck is een Deense multinational en wereldwijd actief als marktleider op het gebied van noodhulp en gezondheidszorg. Mensen staan centraal. Wereldwijd werken er 27.000 medewerkers bij Falck. In Nederland zijn dat er ongeveer 100. We richten ons in Nederland voornamelijk op de bedrijfsbrandweer en consultancy diensten voor industriële klanten in sectoren met een hoog risico profiel. 

Wat ga je doen?

In de rol van Commercieel Consultant versterk je het team Consultancy van Falck in Nederland. Je hebt oog voor veiligheidsvraagstukken bij bestaande en nieuwe klanten, bent in staat om die te vertalen naar commercieel goede voorstellen en voert deze vervolgens ook zelf mee uit. Je bouwt zelfstandig het netwerk in de industrie verder uit en onderhoudt de relatie met onze klanten en andere stakeholders in de branche. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van externe ontwikkelingen in het veiligheidsdomein en deze omzet in kansen en gerichte commerciële activiteiten en succesvolle projecten. De verhouding tussen commerciële en consultancy activiteiten houdt elkaar in balans. Je helpt klanten in hun control on safety bijvoorbeeld met gap assessments, het ontwikkelen van noodorganisaties, advies over bedrijfsbrandweren en het verzorgen van crisis management trainingen. Soms als individu, vaak samen met collega’s. Je rapporteert aan de Managing Consultant.

Wat bieden wij?

Bij Falck krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, verder te leren en vooruit te komen in verschillende functies en markten. Wij bieden je een afwisselende, uitdagende functie in onze professionele en collegiale organisatie, in een uiterst boeiende en dynamische markt. Om je functie te kunnen vervullen krijg je in ieder geval een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Het salaris past bij de rol en te leveren prestatie. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wie ben jij?

Je bent iemand met aantoonbare commerciële en consultancy ervaring. Je vindt het leuk om flexibel te werken op verschillende locaties in Nederland en in voorkomende gevallen ook internationaal. De combinatie van inhoud en commercie geeft je energie en je betreedt nieuwe omgevingen vanuit interesse met oog voor kansen en mogelijkheden. Je bent flexibel en pragmatisch in het vinden van oplossingen en in staat om de behoefte van jouw netwerk om te zetten naar de beste oplossing. In jouw werkwijze gaan creativiteit, projectmatig denken, zelfstandigheid en resultaat hand in hand met relatiemanagement, integriteit en welzijn.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer met je CV met motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jurriaan Steenaert (Managing Consultant) op telefoonnummer 06-11871521.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.