Bekijk Falck op:

Functie:
Commercieel Manager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Falck
Princenhagelaan 13
4813 DA Breda

Contactpersoon:
Margreet Icke
06 21176403

Plaatsingsdatum:
10/08/2022

Commercieel Manager

Falck in Breda zoekt een Commercieel Manager die mee wil werken aan de ontwikkeling van de strategie van Falck in Nederland. Zit je in jouw kracht als je kunt schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen én commerciële doelen en uitdagingen? Ben jij creatief in het vinden van oplossingen en heb je kennis van outsourcing? Wellicht ben jij dan de persoon die wij zoeken. Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Falck is een Deense multinational en wereldwijd actief als marktleider op het gebied van noodhulp en gezondheidszorg. Mensen staan centraal. Wereldwijd werken er 27.000 medewerkers bij Falck. In Nederland zijn dat er ongeveer 100. We richten ons in Nederland voornamelijk op de bedrijfsbrandweer en consultancy diensten voor industriële klanten in sectoren met een hoog risico profiel.

Wat ga je doen?

In de rol van Commercieel Manager denk je mee in de visie, producten en diensten van Falck Je bent in staat om de strategie om te zetten naar een tactisch/operationeel plan, met daarin nieuwe product-markt-combinaties. Ook draag je zorg voor de uitvoering van dit plan. In jouw rol werk je veel samen met je internationale collega’s.

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van externe ontwikkelingen en dat je deze kunt vertalen naar kansen en commerciële activiteiten (en deze dan ook uitvoert). Je voert actief relatiemanagement met klanten en andere stakeholders in de branche. Verder leid je verkoop- en aanbestedingstrajecten en realiseer je vooraf bepaalde verkoopdoelstellingen. Tenslotte neem je deel aan het Cluster Management Team van cluster Northern Europe (Nederland/Duitsland) en rapporteer je aan de Managing Director Northern Europe.

Wat bieden wij?

Bij Falck krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, verder te leren en vooruit te komen in verschillende functies en markten. Wij bieden je een afwisselende, uitdagende functie in onze professionele en collegiale organisatie, in een uiterst boeiende en dynamische markt. Om je functie te kunnen vervullen krijg je onder andere een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Het salaris past bij de geleverde inspanningen. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

Je bent een persoon met aantoonbare commerciële ervaring en kennis van outsourcing van diensten. Je vindt het leuk om flexibel te werken op verschillende locaties in Nederland en in voorkomende gevallen ook internationaal. Je vindt het uitdagend om nieuwe omgevingen te leren kennen en daarbij zelfstandig en pro-actief te werken. Daarnaast ben je creatief en pragmatisch in het vinden van oplossingen en in staat om de behoefte van jouw netwerk om te zetten naar de beste oplossing. In jouw werkwijze gaan creativiteit, inlevingsvermogen en enthousiasme hand in hand met collegialiteit, integriteit en welzijn.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Klik op de sollicitatiebutton en upload jouw CV en motivatiebrief. Eerst nog vragen over de functie of over Falck? Dan kun je contact opnemen met Margreet Icke (HR Manager) op 06-21176403.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoektermen: Commercieel Manager, Breda, Noord-Brabant, Fulltime, Brandveiligheid, Consultancy, Commandant Brandweer, Directeur Veiligheidsregio