Bekijk Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor op:

Functie:
Commercieel Manager Zakelijke Dienstverlening

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor
‘s-Gravenzandseweg 4a
2291 PE Wateringen

Contactpersoon:
Astrid de Zeeuw-Beemster
0113 239 400

Plaatsingsdatum:
01/02/2021

Commercieel Manager Zakelijke Dienstverlening

Ter uitbreiding van het enthousiaste team, is onze relatie, Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor in Wateringen, op zoek naar een nieuwe Commercieel Manager. Je bent verantwoordelijk voor het vergroten van omzet door het aangaan van nieuwe relaties, het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het meedenken in (online) mogelijkheden om nieuwe leads te generen. Ben jij een gedreven Commercieel Talent die graag wilt scoren en denkt in mogelijkheden? Heb jij een praktische en oplossingsgerichte manier van werken? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Jouw uitdaging

Als Commercieel Manager ben je mede verantwoordelijk voor het commerciële succes van dit gedreven bedrijf. Om dit voor elkaar te krijgen bepaal je samen met de Directie de strategie, deze vertaal je naar de dagelijkse praktijk en breng je tot uitvoer. Potentiële klanten bevinden zich door heel het land.

Jij bent mede verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet. Je ziet het als een uitdaging om met potentiële nieuwe relaties te sparren over hun actuele vraagstukken en hen vervolgens te verwelkomen als klant. In deze functie spreek je met directieleden, maar schakel je net zo gemakkelijk met de financieel medewerker over de praktische invulling en oplossing van hun vraagstuk. Je maakt concrete afspraken, draagt deze over aan de binnendienst zodat zij het verder inhoudelijk kunnen afwikkelen en de relatie met deze klant kunnen onderhouden. Hierdoor krijg jij alle ruimte om je weer te richten op de volgende nieuwe klant.

Je weet precies hoe sales in de zakelijke dienstverlening werkt en je wilt je verdiepen in wat er speelt in de branche, welke ontwikkelingen er zijn en met welke veranderingen rekening moet worden gehouden. Je kent de mkb-klanten en weet waar hun behoeftes liggen. Je denkt actief mee met het ontwikkelen en /of verbeteren van producten en koppelt hier concrete acties aan om deze te realiseren. Uiteraard maak je hierbij de juiste commerciële afweging en verlies je de realistische mogelijkheden niet uit het oog.  Je hebt ervaring en affiniteit met het generen van leads via diverse (online) kanalen en je hebt interesse in (online) marketing.

In de Sales zeggen ze dat het buiten te doen is. Maar het is voor jou vanzelfsprekend om intern doeltreffend overleg te hebben. Dit is immers noodzakelijk om de gemaakte klantafspraken na te kunnen komen en om focus aan te brengen bij nieuwe acties. Overleg vindt plaats op het kantoor in Zuid-Holland Zuid waar je ten minste 2 -3 dagen per week aanwezig bent. Daarnaast hanteren wij de gebruikelijke communicatiemiddelen om doeltreffend contact met elkaar te hebben.

Met jouw kennis, ervaring en je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij een fijne gesprekspartner voor onze nieuwe klant. Je bent iemand die in oplossingen denkt en bent makkelijk toegankelijk voor vragen.

In deze functie rapporteer je aan de directie, dit doe je onder andere door het maken van gespreksverslagen via het relatiebeheersysteem Archie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief op het gebied van sales en de praktische uitvoering hiervan, rekening houdend met de regels en kaders vanuit het vakgebied.

Wij bieden:

  • Veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Klein maar professioneel familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur;
  • Dynamische, oplossingsgerichte werkomgeving;
  • Marktconform salaris (basissalaris en bonusstructuur) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw Profiel:

  • Hbo- werk- en denkniveau:
  • Ten minste 5 jaar ervaring in een soortgelijke zelfstandig sales functie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening:
  • Goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift:
  • Affiniteit met ons vakgebied en de bereidheid je hierin blijvend te verdiepen. 

Over Nouta Gerechtsdeurwaarderskantoor

Onze relatie, is een landelijk opererend deurwaarderskantoor gevestigd in Wateringen.  Het team telt 16 enthousiaste en ervaren incassospecialisten. Zij richten zich voornamelijk op ondernemers in de MKB en MKB+ branche. Klantgerichtheid, maatwerk en lange termijn relaties zijn voor hen vanzelfsprekend.  Zij verzorgen voor de opdrachtgevers het gehele incassotraject tot en met de gerechtelijke procedure en het executietraject, maar bieden ook juridisch advies op maat, doen aan mediation, bieden spoedinterventie en gaan op debiteurenbezoek. Daarnaast is preventie een belangrijk speerpunt in de dienstverlening. Zie ook www.noutawestland.nl.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie naar vacatures@sigmapersoneel.nl. Astrid de Zeeuw-Beemster van Sigma personeelsdiensten ondersteunt bij de werving & selectie van deze vacature. Voor vragen kun je haar bereiken op telefoonnummer 0113 239 400.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.