Bekijk TOOL2MATCH op:

Functie:
Commercieel Marketing Medewerker

Dienstverband
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
TOOL2MATCH
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06 54 737 585

Plaatsingsdatum:
29/04/2022

Commercieel Marketing Medewerker

Heb jij ervaring in recruitment en zoek je een commerciële rol binnen het recruitment vak zonder het gesleur met kandidaten? Dit is je kans. TOOL2MATCH heeft een uitdagende rol in het team beschikbaar als Commercieel Marketing Medewerker!

TOOL2MATCH is het meest gebruiksvriendelijke en innovatieve recruitmentsoftware in Nederland. Ontstaan vanuit de Primatch HR Groep (primatch.nl) is TOOL2MATCH dé werving & selectie tool voor het MKB. Onze oplossing zorgt voor meer aandacht voor kandidaten, meer overzicht én structuur voor organisaties. Help jij mee TOOL2MATCH tot een succes te maken?

Wij verwachten van jou:

Je genereert proactief leads, door bedrijven te screenen en te benaderen of doordat je samen met de afdeling marketing leads genereert die je efficiënt opvolgt. Het is jouw job dat je deze leads volledig begeleidt naar een implementatie van TOOL2MATCH.

Hiervoor gaan we wel wat van je vragen, want dat betekent dat jij nieuwsbrieven verstuurt, social media kanalen onderhoudt, demo’s van onze software verzorgt, offertes uitbrengt en opvolgt, maar ook contactpersoon blijft tijdens de implementatie bij de klant. Voor de daadwerkelijke implementatie zijn andere collega’s verantwoordelijk, en jij bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces. Van lead generatie tot implementatie. Veelzijdig en uitdagend.

Uiteraard doe je dat niet alleen, maar in een klein, hecht team. Het team bestaat uit 3 developers, 1 product-owner en 3 marketeers. Daarnaast zijn er een twintigtal resellers die TOOL2MATCH bij hun klanten verkopen.

Het totale team op het kantoor in Tilburg bestaat uit 15 medewerkers. Er is veel onderlinge samenwerking binnen het team en er heerst een open werkcultuur met volop ruimte voor humor en werkplezier.

We zien binnen TOOL2MATCH de markt voor onze software groeien en onze ambitie is dan ook om binnen 5 jaar te verviervoudigen in klanten. Help jij ons mee?

Wij vragen aan jou:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Positieve energie om het beste uit de dag te halen
  • Ervaring met lead generatie
  • Affiniteit met de arbeidsmarkt
  • Ondernemende houding

Wij bieden:

Een brede sales & marketing rol binnen een klein snelgroeiend softwarebedrijf. Een salaris-indicatie rond de € 2.800 en een aantrekkelijke bonus component. Een toffe sfeer en collega’s. De baan is invulbaar tussen de 32 – 40 uur.

Heb je vragen? Bel Jeroen Bergen op 06 – 54 737 585 (appen mag ook), of solliciteer via TOOL2MATCH op jouw nieuwe baan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.