Bekijk AGC Nederland op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband
Part-/Fulltime (24-40 uur)

Locatie:
AGC Nederland
Enterseweg 15
7471 SB Goor

Contactpersoon:
HR afdeling
0547 – 286 868

Plaatsingsdatum:
08/08/2022

Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij je als Commercieel Medewerker Binnendienst graag ontwikkelen binnen jouw eigen specialisme? Kom dan werken bij de groothandel AGC Nederland in Goor waar jij verantwoordelijk wordt voor FINEO vacuümglas, het nieuwe isolatieglas product wat de markt aan het veroveren is! 

Wat ga je doen?

Voor 24-40 uur per week ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van het FINEO vacuümglas, van klantvragen tot offerte en van orders tot after sales service. Sebastiaan Brockötter, Manager Operations, kan jou precies uitleggen waar je terecht komt en wat je gaat doen:

“Wat zo leuk is aan het werken op het hoofdkantoor van AGC in Goor, is dat er veel dynamiek is. Wij zijn een groothandel in glas, verf, non-paint en wandbekledingsproducten met een landelijke dekking. Met ons ruime assortiment, heeft ieder zijn eigen specialisme. Voor jou wordt dit het FINEO vacuümglas, een product waar AGC meteen op ingesprongen is toen het op de Nederlandse markt kwam. Het glas is nu enkele jaren op de markt, wat voor glas super nieuw is!

 Op deze locatie ga jij samenwerken met de vestigingsleider, accountmanager buitendienst, medewerker bedrijfsbureau, regio manager, de administratie en drie directe Commercieel Medewerker Binnendienst collega’s. Het klinkt cliché, maar hierdoor heb je in onze organisatie en binnen jouw specialisme echt een ‘spin in het web’ rol. Er is steeds meer vraag naar dit glas, waardoor wij op zoek zijn naar iemand die zich wil specialiseren en het gehele binnendienst proces kan dragen.”

Op dit moment neemt Marco deze werkzaamheden op zich, maar dit proces wordt aan jouw overgedragen door middel van zijn trainingen en een goed inwerktraject. Jouw werkzaamheden gaan bestaan uit het:

 • behandelen van offerte-aanvragen;
 • ondersteunen en adviseren van klanten inzake de technische mogelijkheden van FINEO;
 • invoeren van verkooporders en het versturen van orderbevestigingen;
 • invoeren van inkoop- en claimorders en het controleren van de opdrachtbevestigingen;
 • administratief inboeken van directe leveringen;
 • contact onderhouden met de Product Managers van FINEO, partners en fabrieken inzake afstemming over leveringen, capaciteiten, klantwensen en after sales.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in een van deze profielen:

 • medewerker binnendienst, verkoop binnendienst, commercieel medewerker of sales support medewerker;
 • administratief medewerker met lichte sales werkzaamheden;
 • commercieel gerichte MBO+/HBO opleiding;
 • jarenlange ervaring als glaszetter en kan goed met computers overweg.

Mooi, op papier pas jij perfect in deze rol! Bij AGC vinden wij, dat op papier niet altijd alles hoeft te zeggen. Heb jij een klantgerichte instelling en kun je dit combineren met een commerciële blik? Haal je energie uit het adviseren van klanten, kun jij zelfstandig te werk gaan, denk jij altijd proactief in oplossingen en ben je van nature nauwkeurig? Ook dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Dit zijn namelijk de belangrijke competenties voor een Commercieel Medewerker Binnendienst bij AGC!

Wat krijg je van ons?

Werken bij AGC betekent werken in een informele sfeer. Dit betekent snel schakelen door korte lijnen, een open cultuur en samen met je collega’s met plezier klanten van dienst zijn. Naast een afwisselende baan bieden wij:

 • een werkweek waar 24 tot en met 40 uur bespreekbaar is;
 • thuiswerken in overleg;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leasefietsregeling, FiscFree® en pensioen;
 • diverse opleidingsmogelijkheden;
 • gezellige evenementen zoals een nieuwjaarsborrel, een BBQ en landelijke activiteiten.

Solliciteren?

Wil jij voor een toonaangevende organisatie in de glasbranche, met wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers, een eigen specialisme ontwikkelen? Wil jij de overstap maken naar een branche waar je wordt uitgedaagd en contact hebt met verschillende partijen? Kom dan werken voor AGC als Commercieel Medewerker Binnendienst!

Voor vragen kun je op dit moment contact opnemen met het algemene nummer 0547 – 286 868. Hier kun je vragen naar de HR afdeling. Vanaf 15 augustus is Eva Weerkamp (HR Manager) aanwezig voor eventuele vragen, te bereiken op 0630134222. In de week van 15 tot en met 22 augustus zullen wij de eerste sollicitaties beoordelen, hopelijk zien wij dan jouw sollicitatie! Wij nemen telefonisch contact met je op voor het maken van een eerste afspraak bij ons kantoor. Ga je nog op vakantie? Als je doorklikt naar het sollicitatieformulier kun je dit eenvoudig noteren, dan storen wij jou niet op je welverdiende vakantie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.