Bekijk Comfort Best op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Comfort Best
St. Oedenrodenseweg 35
5681 PH Best

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088-5325 125

Plaatsingsdatum:
26/06/2019

Commercieel Medewerker Binnendienst

Comfort Best is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die zorgt voor een perfecte ondersteuning bij onze commerciële werkzaamheden. Heb jij ervaring in een commerciële binnendienst functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag in contact met jou!

Comfort Best is een specialist in bedrijfskleding en veiligheidsschoenen. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf opgericht als klompenmakerij in 1953. Op dit moment zijn wij een one-stop-shop met een uitgebreid assortiment topmerken, waar begeleiding op maat en onze klantgerichte instelling belangrijke kernwaarden zijn. Tot onze klanten behoren zowel eindgebruikers als wederverkopers.

Onze strategie is begeleiding op maat: de klanten bepalen onze werkwijze. Wij komen ze tegemoet op de voor hun meest prettige manier: schoenen en kleding passen op de werkplek of in onze showroom, individueel of in groepen, bestellen via de webshop, e-mail of telefonisch. De keuze hiervoor ligt bij onze klant, het is allemaal mogelijk. Daarnaast denken we mee in budget en jaarplanning.

Momenteel werken wij met 8 collega’s hard aan het succes van Comfort Best. We zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij bij Comfort Best de spil van de organisatie! Je hebt de belangrijke taak ervoor te zorgen dat alles wat commercie en de verkopen aangaat, perfect verloopt.  Je denkt mee, draagt ideeën aan, signaleert zaken en anticipeert hier tijdig op.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Ontvangen, invoeren, begeleiden en archiveren van klantorders (orderverwerking);
 • Adviseren van klanten over producten, prijzen, orderstatus, voorraden en levermomenten;
 • Beantwoorden vragen van potentiële en bestaande klanten, zowel telefonisch als per e-mail;
 • Ondersteunen van de verkoop buitendienst door het maken van afspraken, opstellen van offertes, aanbiedingen en mailingen;
 • Adviseren bezoekers in de winkel en showroom;
 • Plannen van en in samenwerking met het magazijn zorgen voor tijdige uitlevering van orders;
 • Het verwerken van retouren en afhandelen van klachten;
 • Overige administratieve werkzaamheden die nodig zijn voor het optimaal uitoefenen van de functie.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur commercieel/administratief of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent handig met geautomatiseerde systemen.

Als persoon ben je accuraat, kan je snel schakelen en heb je een service gerichte instelling. Je weet goed prioriteiten te stellen en bent in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Met jouw frisse kijk op zaken en je enthousiasme ben jij echt van toegevoegde waarde voor ons team!

Geboden

Comfort Best is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijnen en een informele cultuur. We werken echt samen om onze doelstellingen te behalen.

Interesse?

Comfort Best laat zich in deze procedure ondersteunen door Primatch. Contactpersoon voor deze functie is Tessie Molkenboer, Recruiter. Heb je vragen over de vacature of procedure, neem dan contact op met Tessie via 088-5 325 125.

Je sollicitatie kan je versturen via de sollicitatiebutton.

Meer informatie is te vinden via www.comfortbest.nl of www.primatch.nl .

Acquisitie wordt door Comfort Best niet op prijs gesteld.