Bekijk Loadlok op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

Locatie:
Loadlock
Oudewei 4
4004 LS Tiel

Contactpersoon:
Jacob Jan van Baalen
06 213 16 279

Plaatsingsdatum:
17/01/2022

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

Loadlok in Tiel is onderdeel van de Cargo Control Company. Loadlok werd in 1984 in Rotterdam opgericht voor de productie van ladingzekering-oplossingen voor wegtransport. Transport is de sleutel om alles van A naar B te krijgen en het liefst ook zo veilig en goed mogelijk. Voor het goed en veilig vervoeren maken wij bij Roland–LoadLok producten die dit mogelijk maken.

Website(s):

Merken:        www.loadlok.com/nl | www.roland.eu/nl

Group:          https://www.cargocontrolcompany.com/

Tegenwoordig bedient Loadlok een verscheidenheid aan markten vanuit 9 verkoopkantoren in Europa. Daarnaast beschikken we over 2 internationale productielocaties en ongeveer 500 zeer ervaren medewerkers in techniek, R&D, productie, verkoop en distributie. Loadlok is de meest gespecialiseerde leverancier van ladingzekerings- en optimalisatiesystemen in Europa.

Roland is opgericht in 1965 en is een toonaangevende fabrikant van schuifzeilen en daken voor het internationale goederenvervoer. De merken Roland en LoadLok zijn een gerespecteerd merk en de producten worden afgenomen door OEM’s, transportondernemingen en carrosseriebouwers door heel Europa.

Wie zoeken we?

Ter uitbreiding van het huidige team zijn we op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst die op termijn kan doorgroeien naar de rol van Teamleider. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verstevigen van contacten met bestaande klanten en het opvolgen van klantvragen op commercieel en technisch niveau. De (internationale) klanten zijn voornamelijk carrosseriebedrijven, eindgebruikers zoals (grote) transportbedrijven en resellers.

Je dag bestaat voornamelijk uit:

 • klantcontacten per mail, telefoon en chat.;
 • cross en up selling bij bestaande en nieuwe klanten;
 • zelfstandig afwikkelen van het verkoopproces als orderentry, herplannen, offertes maken en diverse andere verkoop gerelateerde werkzaamheden;
 • nauwe samenwerking met het sales team buiten;
 • veelvuldig internationaal contact met onze productielocaties en internationale klanten.

Naast al deze werkzaamheden ben je ambitieus en schroom je niet initiatief te nemen. En wellicht dat je kan doorgroeien naar de rol van teamleider in de komende jaren? 

Klantgericht en resultaatgericht

Als persoon ga je voor de beste oplossing voor de klant en zet je graag een stapje extra. Je begrijpt wat toegevoegde waarde inhoudt en stelt klantbelang voorop. Je hebt een positieve instelling en je werkt nauwkeurig. Daarbij hou je het overzicht en je weet goed te prioriteren. Daarnaast kun je ook goed relativeren en neem je een flinke dosis humor mee! Je werkt samen in een fijn team met 7 collega’s en je hebt veel contact met andere afdelingen nationaal en internationaal.

Ook verwachten wij:

 • commerciële ervaring;
 • MBO/HBO of verkregen door ervaring;
 • affiniteit met logistiek, techniek of productiebedrijf;
 • een gezonde ambitie om verder te komen in je carrière;
 • kennis van SAP zou geweldig zijn of een ander orderverwerkingssysteem uiteraard. Anders leren we het je wel;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en je bent de Engelse taal vaardig in schrift en mondeling;
 • als je een technische achtergrond hebt of kennis hebt opgedaan in een technische organisatie dan is dat mooi meegenomen.

Standplaats/werkgebied

Omdat wij veel waarden hechten aan een goede privé/werk balans gaat onze voorkeur uit naar kandidaten die woonachtig zijn in de regio Tiel (< 30 km). 

Ons aanbod

Ruimte voor eigen inbreng in een lerend en groeiend bedrijf. Roland – LoadLok leert jou graag alles over onze producten en werkwijze. Daarnaast word je onderdeel van een nieuwe cultuur en strategische richting die het bedrijf net heeft ingezet. Onze waarden “Ondernemerschap, “Professionaliteit”, “Samenwerken” en “Welzijn” zijn leidend in waar wij als bedrijf voor willen staan. Je komt terecht in een betrokken en zeer ervaren team en in een professionele organisatie met een goede marktpositie.

Verder biedt Roland – LoadLok:

 • een vast salaris passend bij je ervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • een informele en collegiale werksfeer;
 • een persoonlijk ontwikkelingsplan afgestemd op jou;
 • laptop van de zaak;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bijvoorbeeld door te groeien naar de rol van teamleider;
 • specialist worden op het gebied waar jouw affiniteit het meest ligt.

Ongetwijfeld zijn er werkzaamheden die hier nog niet zijn genoemd, maar die wel tot je takenpakket behoren. Het is onze verwachting dat je proactief meedenkt en dat je bepaalde werkzaamheden mede vormgeeft. Dit zorgt ervoor dat de functie nog veelzijdiger en afwisselender wordt.

Interesse?

Graag nodigen wij jou uit om te solliciteren en kennis te maken met onze organisatie. Je sollicitatie ontvangen we graag via onderstaande sollicitatie button.

Heb je interesse maar toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jacob Jan van Baalen via J.vanbaalen@cargocontrolcompany.com of bel 06-21316279.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit 3 gesprekken; een selectiegesprek, een gesprek met een teamlid en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!