Bekijk Plant Health Cure op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Plant Health Cure
Veldweg 7
5061 KJ Oisterwijk

Contactpersoon:
Soraya Schilleman
013 72 00 300

Plaatsingsdatum:
04/12/2019

Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij, Plant Health Cure in Oisterwijk, zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Krijg jij energie uit service gericht werken, het laten groeien van de organisatie, een dynamische werkomgeving en veel afwisseling in jouw functie? Solliciteer dan nu bij ons!

Even voorstellen, wie zijn wij?

Wij zijn Plant Health Cure (kortweg PHC), een Nederlands bedrijf en internationaal actief in 37 landen. Wij lopen vooruit op het gebied van bodemverbetering. PHC kenmerkt zich als een informele organisatie, met een middelgroot team. Een gedreven groep die elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en constant streeft naar groei. Ook is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Gezien de sterke groei en de grote ambities zijn we ons team aan het uitbreiden, waarbij we een nieuwe functie binnen onze organisatie creëren. Wij zijn daarom op zoek naar een:

Commercieel Medewerker Binnendienst

De functie:

De rol als Commercieel Medewerker Binnendienst is nieuw voor onze organisatie. Jij bent door jouw kennis en ervaring nauw betrokken bij de vormgeving van deze functie. Jij deelt actief ideeën en kijkt proactief naar verbeteringen. Je zorgt voor draagvlak binnen de organisatie en bent betrokken bij het neerzetten van de nieuwe processen binnen de commerciële binnendienst.

Bij de operationele invulling van deze rol voer je werkzaamheden uit voor de klant en ondersteun je de buitendienst medewerkers. Je bent gedreven in het zo goed mogelijk helpen van de klanten bij telefonische vragen, waarbij de klanten zich zowel nationaal als internationaal bevinden. Daarbij pik je de signalen op om vervolgens de juiste acties in te zetten.

Verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor relaties, klanten en collega’s waarbij je hun vragen zo goed mogelijk beantwoordt;
 • Je schakelt de hulp in van de Productmanager of plant een verkoopbezoek in met een van de teeltadviseurs in de buitendienst wanneer er technisch advies nodig is, aangezien dit echte vakspecialisten zijn;
 • Je begeleidt nieuwe en bestaande klanten waarbij je een optimale customer service verleent;
 • Je verwerkt en handelt orders af, waarbij je contact onderhoudt met klanten en vervoerders zodat je een perfecte offerte opstelt binnen een up-to-date CRM systeem;
 • Je stemt alle werkzaamheden in overleg af met je collega’s van logistiek, inkoop en marketing.

Doel van jouw functie:

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Plant Health Cure zorg jij voor een optimale klant ondersteuning. Je voelt de behoefte van de klant, waar jij handig op inspeelt en waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan het vergroten van de omzet. Uiteindelijk resulteert dit in een tevreden klant!

Daarnaast ben jij een van de belangrijke schakels in het volledige orderproces tot uitvoering bij de klant en het onderhouden van de relatie daarna. Jouw doel is om dit proces mede op te zetten, te zorgen dat dit goed in de organisatie wordt ingeslepen en gedragen.

Kortom; een erg afwisselende en uitdagende job binnen een organisatie die volop in beweging is!

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van de commerciële binnendienst, een hecht enthousiast team dat gedreven is in het behalen van de doelstellingen, waarbij je direct rapporteert aan de Operations Manager.

Wij bieden:

Werken binnen een organisatie waarbij ontwikkeling, continue verbeteren en samenwerken voorop staat. Er heerst een informele sfeer waarbij je uitdaging en afwisseling in je functie hebt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in overleg met de Operations Manager veel initiatief te nemen in de verdere invulling van deze nieuwe functie.

Voor ons heel gewoon, maar wat kun je nog meer verwachten:

 • Een goed aanvang salaris passend bij jouw nieuwe functie tussen de EUR 2300 en EUR 2500 op basis van 40 uur;
 • Een pensioenpremie die door ons wordt betaald;
 • Een HR cyclus met gesprekken die in het teken staan van jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen met een 40-urige werkweek;
 • Een omgeving waarin er naar jou wordt geluisterd en waarbij jij kan bijdragen aan groei;
 • Een omgeving met mensen met een goede dosis humor.

Klinkt dit als jouw ideale functie bij een bedrijf wat passend is aan jouw wensen? Solliciteer dan direct!

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij PHC ben je daadkrachtig, nieuwsgierig, relatiegericht, organisatorisch, internationaal georiënteerd en wil je graag meehelpen om als team en organisatie te groeien.

Je bent zeer gedreven om resultaten te behalen en de administratie zorgvuldig bij te houden.

Verder vragen wij:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar ervaring in een administratief commerciële functie;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal om zo nationaal en internationaal onze klanten te kunnen bedienen;
 • Goede kennis van MS Office en ervaring met een ERP systeem;
 • Je hebt affiniteit met de land- en tuinbouwsector.

Interesse?

Graag nodigen wij je uit om te solliciteren en kennis te maken met onze organisatie, waarbij wij jou nog meer kunnen vertellen over de functie via onderstaande sollicitatie button!

Heb je interesse maar toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Soraya Schilleman via 013-7200300

Wil je eerst meer weten over de organisatie? Bezoek dan onze website www.phc.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!