Bekijk REPCON B.V. op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
REPCON BV
Langestraat 37À
6624 AA Heerewaarden

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
088 5325 111

Plaatsingsdatum:
17/02/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Kinderen laten spelen in een veilige buiten speelomgeving, waar ze uitgedaagd worden dingen te ontdekken dat is wat we bij Repcon in Heerewaarden (nabij Zaltbommel) belangrijk vinden.  Ben jij een servicegerichte Commercieel Medewerker Binnendienst met technisch gevoel en affiniteit met speeltuinen en speeltoestellen. Zoek jij een mooie uitdaging bij een fijn bedrijf? Reageer dan direct.

REPCON (www.repcon.nl) is een servicebedrijf voor speeltoestellen in de openbare ruimte en is onderdeel van de internationale Kompan groep. Wij zijn gespecialiseerd in installatie, inspectie, onderhoud en de veiligheid van speeltoestellen en speelgelegenheden. Hierbij gaat het niet alleen om de speeltoestellen, maar ook om de ondergronden en de faciliteiten rondom de speeltoestellen. Door onze specifieke aanpak kunnen wij vele gemeenten, scholen, woningbouwverenigingen, dierentuinen, campings en recreatieparken tot onze klanten rekenen.

REPCON is in de hele BENELUX actief.

Om de sterke groei verder te stroomlijnen en de servicegraad van REPCON te handhaven komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie van:

Commercieel Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de binnendienst van REPCON. De binnendienst is naast het commercieel klantcontact ook verantwoordelijk voor orderbegeleiding, calculatie en de bestel trajecten van benodigde onderdelen. In deze coördinerende rol ben je de spin in het web van deze activiteiten en zorg je er samen met je team voor dat klanten op tijd en juist worden geïnformeerd. Je hebt in deze rol dan ook intensief contact met zowel onze klanten, leveranciers als met de diverse collega’s.

Als commercieel medewerker binnendienst werk je samen met een inkoper/werkvoorbereider en heb je de benodigde secretariële ondersteuning.

Functie-eisen

Tenminste vier jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over een HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring. Ervaring als bijvoorbeeld medewerker commerciële binnendienst waarbij orderbegeleiding werkvoorbereiding, calculatie, bestel trajecten aan bod kwamen is een pré.

Je beschikt over een klantvriendelijke, commerciële en servicegerichte houding. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren en prioriteiten stellen, je bent flexibel en weet het belang van zowel de klant als je collega’s altijd in het oog te houden.

Standplaats

Repcon is gevestigd in Heerewaarden ongeveer 10 km ten oosten van Zaltbommel.

Geboden

Een uitdagende zelfstandige commerciële binnendienst functie. We zoeken voor deze rol kandidaten die fulltime beschikbaar zijn.  De salarisindicatie van deze vacature ligt tussen de €28.000,- en €32.000,- b.p.j. op fulltime basis. We bieden een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en een goede sfeer. We hebben een open, no-nonsense cultuur en bieden werknemers de ruimte en mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

Interesse

Primatch ondersteunt REPCON bij de werving en selectie van deze vacature. Kijk voor aanvullende informatie op www.repcon.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jeroen Bergen, recruiter, tel. 088-5325111 reageren kan door op onderstaande reactie link te klikken.

Een assessment kan deel uit van de procedure.

Acquisitie wordt door REPCON niet op prijs gesteld.