Bekijk T&F op:

Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
T&F
Provincialeweg 111
4909 AG Oosteind

Contactpersonen:
Esther IJzer
0162 45 55 15

Plaatsingsdatum:
01/03/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

T&F is op zoek naar een ervaren, hands-on commercieel medewerker binnendienst die enerzijds het eerste aanspreekpunt is voor klanten en leveranciers, en anderzijds meebouwt aan de duurzaamheid, circulariteit en bio-based ontwikkelingen van de organisatie. Haal jij je energie uit service gericht werken, het samen laten groeien van de organisatie en zoek je verantwoordelijkheid en afwisseling in je functie? Solliciteer dan nu bij ons!

Wie zijn wij?

T&F is toeleverancier van diverse producten voor de grond, – weg, – en waterbouw en de groensector. Hierbij kun je denken aan producten als geotextielen, folies en grids. Naast het reguliere assortiment bestaat het gamma uit een bio-based lijn met biologische afbreekbare en industrieel composteerbare materialen. T&F levert direct uit voorraad en biedt specialistische oplossingen.

T&F draait al bijna 30 jaar mee in de GWW en is begin 2020 overgenomen door twee enthousiaste ondernemers. De nieuwe eigenaren hebben stevige groeiplannen met een grote focus op duurzame ontwikkelingen in de GWW. T&F staat bekend om haar gastvrijheid “verse koffie en een Brabants koekje” staan altijd klaar. Onze missie is het werk en leven van onze klanten makkelijker, leuker en beter te maken door oplossingen te bieden voor vraagstukken die in de markt spelen. Zowel in de traditionele toepassing, als wanneer ze uitkomst bieden bij projecten waarvoor een innovatieve of duurzame oplossing wordt gezocht.

T&F kenmerkt zich als een informele organisatie bestaande uit een 10-tal enthousiaste collega’s. Een gedreven groep mensen die elkaar steeds motiveert om vernieuwend te denken en streeft naar groei en verbetering. Om onze stevige groeiplannen waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar een persoon die het als een uitdaging en kans ziet om hier onderdeel van uit te maken.

Doel van jouw functie

Jouw rol als commercieel medewerker binnendienst betreft een veelzijdige functie. Jij bent een van de belangrijke schakels in het volledige proces van advies, orderverwerking tot uitvoering bij de klant en het onderhouden van de relatie daarna. Naast de operationele activiteiten om klanten zo goed mogelijk te voorzien, houd je je ook bezig met acquisitie en geef je invulling aan de salesplannen van binnenuit. Je zorgt er hierbij voor dat afspraken goed worden verwerkt in het CRM-systeem. Daarnaast draag je proactief bij aan de duurzaamheidsambitie, en het verbeteren en vastleggen van deze processen.

Het is onze verwachting dat je proactief meedenkt en werkzaamheden naar je toetrekt. Dit zorgt ervoor dat de functie nog veelzijdiger en afwisselender wordt.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Jij bent klantgericht en hospitality zit in je DNA, je bent oplossingsgericht, daadkrachtig organisatorisch sterk kan goed (hoofd)rekenen. Je begrijpt dat het werken in een MKB-bedrijf andere zaken van je vraagt, dan werken bij een corporate onderneming en wilt graag proactief meehelpen om als team en organisatie te groeien. Daarbij heb je interesse in de branche en is het een drijfveer om duurzame oplossingen mee te creëren.

Verder vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal enkele jaren ervaring in een commerciële functie;
  • Inhoudelijke kennis van en passie voor duurzaamheid en circulariteit;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
  • 32-40 uur beschikbaar;
  • Goede kennis van MS Office, kennis van Exact Online is een pré. 

Wat bieden we jou?

Werken binnen een compacte organisatie met een hands-on mentaliteit waarbij continu verbeteren en samenwerken voorop staan. In een omgeving met collega’s met een goede dosis humor.

Uitdaging en afwisseling in je functie zijn volop aanwezig. Er is ruimte om je te ontwikkelen, ideeën te delen en proactief te kijken naar verbeteringen. Daarbij pik je de signalen op om vervolgens de juiste acties in te zetten.

Voor ons heel gewoon, maar wat kun je nog meer verwachten:

  • Een goed salaris passend bij jouw nieuwe functie;
  • 25 vakantiedagen met een werkweek van 40 uur;
  • Een omgeving waarin er naar jou wordt geluisterd en waarbij jij kan bijdragen aan groei;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei;
  • Een functie die jij zelf verder vorm kunt geven naar mate je proactief inspeelt op de organisatiebehoefte.

Interesse?

Klinkt dit als jouw ideale functie bij een bedrijf dat passend is bij jouw wensen? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Wil je meer weten over onze organisatie? Raadpleeg dan onze website www.t-f.nl

Heb je interesse maar toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Esther IJzer via Esther@t-f.nl of bel 0162-455515.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!