Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Trekatex
Ledeboerstraat 15A
5048 AC Tilburg

Contactpersoon:
Arienne Arrindell
013 463 3497

Plaatsingsdatum:
17/02/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst

Trekatex in Tilburg is vanwege sterke groei op zoek naar een enthousiaste en proactieve Commercieel Medewerker Binnendienst. Ben jij de persoon die onze binnendienst afdeling op een zelfstandige manier verder kan professionaliseren? Vind jij het een uitdaging om met veel vrijheid en verantwoordelijkheid te werken in een klein team en binnen een jong, snel groeiend en gezond bedrijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je overzicht over alle voorkomende werkzaamheden op onze commerciële binnendienst. Je maakt er een sport van om dit zo goed mogelijk te organiseren. Naast het geven van organisatorische ondersteuning ben jij voor externe partijen het eerste aanspreekpunt.

Jouw werkzaamheden bestaan uit o.a. uit:

 • Alle voorkomende commerciële ondersteunende werkzaamheden zoals het (telefonisch) te woord staan van klanten en leveranciers, beantwoorden van e-mails, ontvangen en adviseren van klanten, organiseren van beurzen, opstellen van offertes, prijslijsten, technische datasheets en rapportages.
 • Alle voorkomende administratieve taken zoals het aanmaken van verkooporders/artikelen, facturatie, inboeken van inkoopfacturen, prijscontrole, optimaliseren van adressenbestanden, archiveren en notuleren.
 • Marketing werkzaamheden zoals bij bijhouden van social media activiteiten, het inrichten van pagina’s en campagnes.
 • Algemene werkzaamheden zoals postafhandeling, vakantieplanning, agendabeheer, reisplanning, stalenkamer onderhouden, facilitaire ondersteuning, personeelsactiviteiten, wervingsactiviteiten.

Daarnaast krijg je, vanwege de kleinschaligheid van ons team, alle ruimte om zaken die beter georganiseerd kunnen worden uit te werken en te optimaliseren.

Je rapporteert aan de Officemanager.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde mbo opleiding (administratieve richting);
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de commerciële binnendienst rol;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met zakelijk gebruik van social media.

Als persoon heb je goede sociale vaardigheden, je hebt een service- en klantgerichte instelling en je bent administratief goed onderlegd. Je hebt een positieve instelling, bent zelfstandig en je beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband;
 • Marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende fulltime baan binnen een gezellig team van enthousiaste collega’s!

Wie zijn wij?

Trekatex B.V. is een internationale groothandel in stoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van stoffen voor in- en outdoor. aan bedrijven in o.a. de meubel-, tuinmeubel-, boten-, office- en projectindustrie. Wij zijn vooral bekend van de merken Sunproof”, Lorenzia® en Flame® welke garant staan voor kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke en voordelige producten gebaseerd op de laatste trends.

De productie van onze stoffen vindt overal ter wereld plaats en vanuit ons distributiecentrum te Tilburg bedienen we onze internationale afzetmarkten.

Trekatex B.V. is een jong, vlot en nuchter bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Met een kleine groep enthousiaste medewerkers veroveren wij de markt.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.trekatex.com

Interesse?

Ben je geinteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de functie of procedure kan je contact opnemen met Arienne Arrindell , Office Manager, via 013 463 3497.

Acquisitie en doorplaatsing n.a.v. deze advertentie wordt door Trekatex niet op prijs gesteld.