Bekijk Warema op:

Functie:
Commercieel Technisch Project Medewerker

Dienstverband
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Warema
Oude Graaf 8
6002 NL Weert

Contactpersoon:
Johan de Regter
06-20869896

Plaatsingsdatum:
26/10/2018

Commercieel Technisch Project Medewerker

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Commercieel Technisch Project Medewerker voor het maken van perfecte calculaties, kom jij ons team versterken waarmee jij voor ons mooie projecten gaat winnen?

Warema Weert is gewend aan grote orders op het gebied van screens, buitenjaloezieën en custom-made zonneweringen. Met name producten die speciaal gemaakt worden aan de hand van de wensen van de klant is Warema gespecialiseerd.

Warema staat voor hoogwaardige zonweringsproducten en een prima dienstverlening naar haar klanten. Wereldwijd werken er 3400 mensen aan het succes van Warema.
Met kennis, ervaring en inzet vervullen wij de wensen en behoeften van onze klanten. Het bedrijf kenmerkt zich door openheid en samenwerking, zowel met elkaar als met onze klanten.

Als Commercieel technisch project Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van calculaties (offertes) voor onze klanten. Je maakt offertes voor alle voorkomende producten, waaronder ook specialties t.b.v. nationale en internationale klanten. Dit alles in nauwe samenwerking met onze projectleiders.

Een goede samenwerking met directe collega’s is van essentieel belang. Het opbouwen en onderhouden van intensieve contacten moeten bijdragen tot het samenstellen van een optimale calculatie waarbij de prijs, kwaliteit en verhouding centraal staan, waar ook de marges gewaarborgd zijn!

Uiteraard is het ook jouw verantwoording dat de gegevens in het verkoopinformatie systeem up tot date zijn en zorg jij voor de juiste coderingen in het daarvoor bedoelde systeem.

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ambitieuze collega die net als Warema gaat voor de hoogste kwaliteit.

Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in een technische richting (werktuigbouwkunde/bouwkunde of aanverwant);
  • Minimaal een aantal jaren ervaring als calculator, werkvoorbereider of commercieel technische medewerker. In staat zijn om technische tekeningen te lezen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Waarom past deze functie perfect bij jou?

  • Werken met een mooi product, de beste materialen en de hoogste kwaliteit;
  • Intensief contact met onze klanten, leveranciers en andere bedrijven;
  • Belangrijke bijdrage in de groei van onze organisatie;
  • Niet alleen met je calculatie bezig zijn, maar ook met de klant (multitasking).

Werken bij Warema

Warema is een sterke en ambitieuze organisatie met toekomstplannen gericht op groei. We bieden je een prettige en collegiale werkomgeving met goede vooruitzichten en doorgroeimogelijkheden. Warema biedt je een prima salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij ons 38 vrije dagen gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Super enthousiast en meteen reageren

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Johan de Regter via nummer 088 5325114 of 06-20869896. Je sollicitatie mag je versturen via de sollicitatiebutton.

Meer informatie over Warema kun je vinden via www.warema.nl.

Primatch ondersteunt Warema bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.