Bekijk Anera op:

Functie:
Constructeur

Locatie:
Anera
Korhoenweg 8-12
4791 RM Klundert

Contactpersoon:
Danielle Wassink
06 404 811 38

Plaatsingsdatum:
05/11/2020

Constructeur

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is op zoek naar een Constructeur. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of Bouwkunde? En wil jij met jouw materiaalkeuze en berekeningen aan de start staan van een mooi eindproduct voor ieder project? Dit is jouw kans!

Waarom wij op zoek zijn naar een Constructeur

Wij maken op maat gemaakte constructies voor bekende bedrijven als; Bol.com, Kruidvat, Tommy Hilfiger en Wehkamp. Onze constructies zorgen ervoor dat hun magazijn optimaal wordt benut.

Ons bedrijf zit enorm in de lift. Ook in coronatijd krijgen we veel nieuwe opdrachten binnen, nu vooral van internetbedrijven die online verkopen. En daarom zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een Constructeur.

Jouw uitdaging

Als Constructeur heb jij direct contact met de verkoper en de Project Engineer. Aan de hand van tekeningen ben jij degene die de juiste materialen kiest, bekijkt hoeveel schoring er bijvoorbeeld nodig is en zorgt voor presenteerbare statische berekeningen. Jij staat aan de start van ieder groot (of klein) project!

Jij komt te werken op onze projectafdeling die bestaat uit zeven Project Engineers, vijf 3D Modelleurs en 2 collega Constructeurs met wie je nauw samenwerkt op de grotere projecten.

Wanneer een project definitief verkocht is, wordt deze overgedragen aan een Project Engineer. Deze schakelt jouw hulp in om een statische berekening te maken aan de hand van zijn tekeningen. Je verstuurt de berekening ter goedkeuring aan de klant en behoudt hierbij het contact met de controlerende partij en indien nodig, maak je revisies. Onze constructies staan door heel Europa, daarom maak je afhankelijk van de taal van de klant, jouw berekening in het Nederlands, Engels, of in het Duits. Daarbij komt je kennis van de Eurocode en het Bouwbesluit natuurlijk goed van pas!

Tevens fungeer je als vraagbaak voor de Project Engineers, de Directie en Verkoopafdeling als het aankomt op berekeningen en materiaalkeuze. Met jouw inzicht en bereken skills zorg je er bijvoorbeeld voor dat in het offertetraject alle risico’s worden ondervangen en het ontwerp wordt geoptimaliseerd. Anera is continue bezig met ontwikkelen en innoveren, ook hierbij kunnen we jouw kennis goed gebruiken.

Naast klantcontact heb je veel contact met collega’s over de productie en mogelijk speciaal ontwerp van constructies. Anera beschikt over een eigen lasafdeling, wals- en eigen coatstraat. Maar deels laten we ook extern produceren. Tijdens het berekentraject geef je regelmatig terugkoppeling aan de Project Engineer over de voortgang.

Jouw inwerktraject

In jouw inwerktraject maak je kennis met ons product en laten we zien hoe wij tekeningen in Revit maken en berekeningen in SCIA. Jij gaat mee met een collega om projecten in te meten, zodat je ervaring opdoet met ons product.

Wat bieden wij jou?

We kunnen hier een prachtverhaal wegzetten over deze baan, maar je kunt ook even ons bedrijfsfilmpje bekijken waarin collega’s zelf over Anera vertellen: https://vimeo.com/427298155

Verder krijg je van ons:

  • Een inwerktraject wat samen met jou is afgestemd op persoonlijke kennis, ambitie en ervaring;
  • Maak je deel uit van een jong, maar zeer ervaren team. De gemiddelde leeftijd van jouw directe collega’s is zo’n 32 jaar;
  • De mogelijkheid om altijd maatwerk te leveren;
  • Het opdoen van internationale werkervaring;
  • Een direct dienstverband bij Anera met de intentie: zo snel mogelijk een vast dienstverband;
  • Een goed salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Metaal & Techniek;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen.

Jouw profiel

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of Bouwkunde. Je bent communicatief sterk, omdat je als Constructeur op verschillende niveaus moet kunnen communiceren. Ook ben je al bekend met het lezen van tekeningen en berekenen in SCIA of andere software en beheers je de Engelse taal, vanwege de internationale contacten. Duits is mooi meegenomen.

Verder vinden we het belangrijk dat je nauwkeurig bent en graag in een team werkt. Je houdt van lekker doorwerken, maar ook van een geintje op z’n tijd.

Over Anera

 Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is als producent en innovator al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte ruimten in magazijnen door heel Europa optimaal worden benut, maar ook vindt je ons mooie bouwsysteem in tal van ander toepassingen terug.

Nieuwsgierig? Op onze website kun je meer te weten komen over ons. Voor filmpjes van onze nieuwste projecten kijk je op vimeo.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Laat het ons weten! Voor vragen bel of app je met Danielle Wassink, haar nummer is 06-40481138.

Anera wordt bij het invullen van deze vacature ondersteund door Primatch. Ook in coronatijd willen wij gewoon deze vacature invullen. Als je zonder klachten bent, dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van het RIVM.