Bekijk Hoefnagels Fire Safety Services op:

Functie:
Constructiebankwerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Hoefnagels Fire Safety Services
Zevenheuvelenweg 50
5048 AN Tilburg

Contactpersoon:
Tom (Manager Operations)
06-23063962

Plaatsingsdatum:
21/10/2020

Constructiebankwerker

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een constructiebankwerker. Wat is jouw uitdaging als Constructiebankwerker?

Bij Hoefnagels Fire Safety heerst de Brabantse gezelligheid en kom je in een werkomgeving terecht waar je jezelf kunt ontwikkelen, maar vooral ook jezelf kunt zijn. Het productieteam bestaat uit een mix van zelf opgeleide BBL’ers – die zijn blijven plakken – en vakvolwassen krachten. Samen met ongeveer 10 collega’s op de productievloer ben jij verantwoordelijk voor de verschillende projecten, in samenwerking met 75 collega’s van o.a. R&D, sales, werkvoorbereiding, planning en in- en verkoop.

Als Constructiebankwerker neem je steeds de verantwoordelijkheid over een project. Je werkt zelfstandig het project van A-Z af. Een gemiddeld project binnen Hoefnagels Fire Safety duurt 3-4 weken voordat deze opgeleverd wordt. Vervolgens begin je aan het volgende project of ondersteun je collega’s bij een ander project.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Instellen apparatuur t.b.v. bewerkingen rondom staalproductie zoals boren, zagen en slijpen;
 • Lezen van productietekeningen en deze vertalen in een eindproduct;
 • Lassen en samenstellen van diverse staalproducten;
 • Tussentijdse kwaliteit- en eindcontrole met handmeetgereedschappen;
 • Materialen verzamelen uit de voorraadstellingen om het product te fabriceren.

Wat biedt Hoefnagels Fire Safety jou?

 • Direct dienstverband bij Hoefnagels Fire Safety;
 • Binnen Hoefnagels is het belangrijk dat je multifunctioneel bent. Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en nieuwe competenties, bewerkingen en handelingen bij te leren, zodat jij een onmisbare schakel wordt voor Hoefnagels Fire Safety;
 • CAO Metaal & Techniek (klein-metaal), 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, salarisindicatie van € 2.000 tot € 3.000 bruto per maand, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding tot 35 km à € 0,15 per km;
 • Werktijdenmaandag t/m vrijdag van 07:45 – 16:30 uur.

Wat breng je mee als Constructiebankwerker / Lasser ?

Een aanpakmentaliteit en de ‘drive’ om te leren. Je hebt affiniteit met de hedendaagse technieken en de bijbehorende productiemethoden. Ervaring met bewerkingen zoals slijpen, boren, (MIG/MAG) lassen en zagen is mooi meegenomen. Mocht je slechts ervaring hebben met één van de bewerkingen, dan is dat geen ramp. Hoefnagels Fire Safety koppelt jou aan een ervaren vakman, zodat jij binnen de kortste keren meerdere competenties onder de knie hebt. Verder ben je kritisch en spoor je fouten in het product of procedure op om Hoefnagels Fire Safety nog beter te maken.

Hoefnagels Fire Safety werkt op projectbasis en daarom is het belangrijk dat je flexibel en stressbestendig bent en bereid om bij te springen wanneer de deadline van een project nadert. Prioriteiten stellen en inspringen op onverwachte situaties is jou niet vreemd. Daarnaast werk je nauwkeurig en gestructureerd en neem je jouw verantwoordelijkheid.

Om succesvol te zijn in de rol van constructiebankwerker is het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen, uit eigen initiatief problemen oplost, zaken direct oppakt en zo snel mogelijk op niveau acteert en een stapje extra zet wanneer dat nodig is. Verder heb jij:

 • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting metaal of constructiebankwerker;
 • Operator ervaring in de metaal;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met het verwerken van staalonderdelen (profielen, plaatwerk).

Interesse in Hoefnagels Fire Safety, de vacature of behoefte aan meer informatie?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton! Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel Tom (Manager Operations) op 06-23063962.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.

Hoefnagels maakt gebruik van Pre Employment Screening. Dit maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.