Bekijk Ploeger Machines op:

Functie:
Constructiebankwerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Ploeger Machines BV
Electronweg 5
4706 PP Roosendaal

Contactpersoon:
Mireille Quaars
06-31107838

Plaatsingsdatum:
19/05/2021

Constructiebankmedewerker

Werk jij graag aan verschillende complexe constructies? Heb je ervaring met MIG-lassen en metaalbewerking? Hou je van werken in een nette, overzichtelijke werkplaats met goed materiaal?  Reageer dan nu en wij laten je zien waarom Ploeger in Roosendaal de plek voor jou is!

Functie

Als constructiebankwerker maak je vanaf technische tekeningen constructies voor unieke landbouwmachines, deze stel je samen en las je af. Geen dag is hetzelfde, je maakt diverse onderdelen voor alle types van zelfrijdende landbouwmachines. De logistiek medewerkers en voormannen zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat jij lekker de hele dag als een speer gaat. Je krijgt je eigen ruime werkplek met eigen materiaal en gereedschap. Samen met je 40 collega-constructiebankwerkers zoek je in de pauzes de gezelligheid op. De sfeer is dan ook open, informeel en goed.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
 • Je hebt ervaring met MIG-lassen, TIG lassen is een pré;
 • Je hebt ervaring met metaalbewerking;
 • Je kunt technische tekeningen lezen;
 • Je bent zelfstandig, werkt secuur en levert graag kwaliteit. Je houdt van orde en netheid.

Wat bieden wij?

 • Gezond stabiel bedrijf met familiegevoel in een groeiende markt;
 • Je eigen ruime werkplek met je eigen gereedschap;
 • Een jaarcontract, fulltime (40u), met uitzicht op vast;
 • 27 Vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • 3 sets werkkleding, inclusief wasserij service;
 • Jaarlijkse feesten; zomer barbecue personeelsfeest en kerstborrel.

Meer weten over Ploeger?

Ploeger is een snelgroeiend, maar zeer stabiel Nederlands bedrijf met 180 medewerkers en ruim 18.000 m² productieoppervlakte, groot geworden in de landbouw-oogstmachines.
Als fabrikant richten wij ons op de ontwikkeling en productie van machines voor industriële verwerkte groenten, aardappelen, fruit en zaadmaïs. Daarnaast heeft Ploeger vrij recent productlijnen in de mesttechniek en ruwvoerwinning gelanceerd. Dit zijn stuk voor stuk unieke en vaak enorme zelfrijdende machines. De machines worden in meer dan 40 landen wereldwijd geleverd aan telers, veehouderijen, loonwerkers en voedselverwerkende bedrijven.
Ploeger is onderdeel van de Ploeger Oxbo Groep, met een totaal van ruim 700 medewerkers, verdeeld over 6 locaties in de Verenigde Staten, Frankrijk, Engeland en Nederland. Het hoofdkantoor staat in Roosendaal.

Interesse?

Bel of app Mireille Quaars, HR-adviseur, op 06-31107838. Je kunt haar ook mailen via hr@ploeger.com. Of reageer direct via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.