Bekijk IBN Services op:

Functie:
Consulent Detacheringen

Locatie:
IBN Services
Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Contactpersoon:
Edith van der Leegte
0413 – 33 44 55

Plaatsingsdatum:
20/03/2020

Consulent Detacheringen (32-36 uur)

Maak jij het verschil voor mensen – die om wat voor reden wat meer hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt – door met succes te bemiddelen én voor elkaar te krijgen dat ze lekker aan het werk zijn? Draag je graag bij aan de verdere ontwikkeling van je mensen? Wil je werken bij een organisatie en in een team dat dit al jaren met succes doet? Houd jij van persoonlijk contact, ben je commercieel onderlegd en haal je energie uit het coachen en begeleiden van mensen?
Dan is deze functie echt iets voor jou!

Je werk als Consulent Detacheringen bij IBN

Wat het werken bij IBN zo leuk maakt? De groei die je mensen ziet doormaken. Dat maakt ons trots!

Of je functie nu de naam Recruiter, Intercedent of Consulent Detachering heeft, het draait voor jou maar om één ding. Je zorgt ervoor dat je medewerkers – die vaak net wat kwetsbaarder zijn op de arbeidsmarkt – lekker aan het werk zijn en blijven. Dat is je missie en je krijgt elke keer weer een kick als het is gelukt. Die blije gezichten én tevreden opdrachtgevers zijn voor jou al een beloning.
Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daarom zet je jouw vaardigheden, ervaring en je netwerk in om het voor elkaar te krijgen. Dat doe je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega’s. Zowel in je team/afdeling, als met de andere onderdelen van IBN.

Als Consulent Detachering zorg je dat je:

 • Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk bemiddelt;
 • Naast het bemiddelen ook de rol van werkgever vervult. Je blijft voor jouw medewerkers het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vraagstukken;
 • Proactief coaching en begeleiding biedt aan je medewerkers én hun opdrachtgevers, om ervoor te zorgen dat het een succes blijft;
 • Bestaande relaties beheert en dat je creatief en vindingrijk bent om de business in je netwerk en bij je klanten verder op- en uit te bouwen via up- en cross-selling;
 • De IBN-organisatie goed weet te positioneren en daarbij een duidelijk onderscheidend vermogen laat zien.

Kortom; een veelzijdige functie waarin jouw coachende en commerciële kwaliteiten helemaal tot hun recht komen.

Wat breng je mee als Consulent Detachering

Je hebt ervaring in commerciële arbeidsbemiddeling en zoekt meer voldoening in je werk en vindt die door je in te zetten voor mensen die het nodig hebben. Je bent een doorzetter, ondernemend, mens- en resultaatgericht en je ziet commerciële kansen. Je hebt een uitgebreid werkgeversnetwerk in de regio Noordoost Brabant met name in het land van Cuijk. Daarnaast ben je in het bezit van de volgende eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een teamplayer en kan goed zelfstandig werken;
 • Uitstekende communicatieve, coaching- en onderhandelingsvaardigheden en empathisch vermogen;
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving op het terrein van sociale zekerheid en arbeidsrecht;
 • Je kan op meerdere niveaus communiceren;
 • Je bent in staat in de hoeveelheid van taken de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren.

Over IBN

IBN bestaat 25 jaar en is met ruim 3.400 medewerkers één van de grootste werkgevers in het noordoosten van Brabant. In deze regio werken we voor diverse opdrachtgevers in een netwerk van zo’n 750 bedrijven. Het is de missie van IBN om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden bij het benutten van hun talent en zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. Kijk maar eens naar onze filmclip: https://youtu.be/SOjV6w1Lfss

Plaats in de organisatie

Als Consulent Detachering werk je binnen het organisatieonderdeel Services bij de Businessunit Detacheringen. Je werkt binnen een enthousiast en succesvol team. Als Sociale Onderneming realiseren we onze missie met uitdagende bedrijfsdoelstellingen. IBN heeft een platte bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Zie bijgaand de plek in de organisatie. https://www.ibn.nl/media/3323/onze-organisatie.jpg. 

Wat biedt IBN

Als Consulent Detacheringen bij IBN werk je bij een innovatieve en mensgerichte organisatie. Het is een zelfstandige functie met een breed scala aan taken, verantwoordelijkheden en ontwikkelmogelijkheden. Je werkt in een gezellig, professioneel en slagvaardig team. Je bent de spil tussen je medewerkers en klanten. Daarbij is er ruimte om uitdagingen op jouw eigen manier op te pakken en vorm te geven. Prettig is daarbij dat je collega’s hebt waarmee je kan sparren.
Bij de vacature horen de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Het maximumsalaris van € 3.520,- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van de functie zoals een leaseauto, laptop en telefoon;
 • Aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld;
  • 6,75% eindejaarsuitkering;
 • Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature, reageer dan door je motivatiebrief en je CV te sturen naar Anke van Hertem, HR Adviseur, via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edith van der Leegte Manager Detacheringen, via 0413-334455.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.