Bekijk Primatch op:

Functie:
Consultant Recruitment en Employer Branding

Dienstverband
Part- / Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Primatch HR Groep
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Ronald Leeuwenberg
088 5325 111

Plaatsingsdatum:
28/06/2022

Consultant Recruitment en Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

Wat doen wij?

Onze klanten beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij recruitment oplossingen en diensten aan, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Hiervoor zetten we werken-bij-sites op, ontwikkelen we intelligente recruitment software oplossingen en richten we slimmen advertentie campagnes in. Maar we ontwikkelen ook de content, van het opstellen vacatureteksten, het genereren van passende jobvisuals tot het produceren van recruitment video’s.

Wij staan echt naast de klant en gaan voor duurzame oplossingen. Soms ongebruikelijk, soms geavanceerd, maar altijd wat bij onze klanten past!

Omdat we snel groeien, zoeken we een Consultant die een verdiepingsslag zoekt en meer als adviseur en projectmanager wil optreden richting klanten. Je wilt niet afgerekend worden op je laatste bemiddeling, maar op het best mogelijke advies.

Bij wie kom jij in het team?

Jij komt in het team bij 4 ervaren Recruitment Consultants, Danique, Tessie, Willem en bij mij, Daniëlle (Manager) in team Tilburg. Daarnaast hebben wij ook 15 recruitment Partners door het hele land die jij gaat ondersteunen bij recruitment activiteiten.

Wat ga je doen?

Als Adviseur bij Primatch ben je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van ongeveer 20 tot 35 actieve klanten. Deze klantengroep is gedeeltelijk al aanwezig, maar zal je gedeeltelijk ook zelf moeten opbouwen. Hier zitten kleinere MKB bedrijven tussen maar ook beursgenoteerde ondernemingen. De klant huurt jou in voor strategische en/of operationele ondersteuning. Bij werkzaamheden kun je denken aan:

 • Employer Branding en opstellen van EPM’s;
 • Job Marketing gebaseerd op de candidate persona’s die jij opstelt;
 • opstellen van doelgroep gerichte vacature teksten;
 • ondersteuning in het proces (project management) van werven en selecteren;
 • inrichten van Recruitment Software;
 • advies over werken-bij-site;
 • CV databank search.

Uiteraard help je de klant waar nodig met de CV selectie of sollicitatiegesprekken. Je gesprekspartners zijn meestal HR managers, leden van de directie of de eigenaar/directeur.

Wat bieden wij?

Naast een gezellig team, een leuke recruitmentbaan en een nieuwe kijk op werving én selectie bieden wij:

 • ruimte om jezelf verder te ontwikkelen;
 • een salaris op basis van jouw ervaring tussen € 2500,- en €3500,-;
 • open bedrijfscultuur met super gezellige ambitieuze en collegiale collega’s;
 • mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken;
 • een baan tussen de 32 en 40 uur. Wat jij prettig vindt!
 • laptop en telefoon;
 • mogelijkheid tot het volgen van trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • kantoor in Tilburg (om de hoek bij de Piushaven);
 • goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer.

Wie ben jij?

Jij hebt al ervaring als recruiter, consultant, intercedent of accountmanager en wilt (nog) meer leren over het vak. Daarnaast geloof je net als wij in de visie dat de klant het beste is geholpen als ze zelf beter worden in het bereiken van hun doelgroep en krijgt er energie van ze daarbij te helpen.

Jij vindt het tof om nieuwe contacten te leggen en pakt makkelijk de telefoon om kandidaten en onze partners te woord te staan.

Nieuwsgierig naar Primatch en onze verfrissende werkwijze?

Stuur dan je gegevens via de onderstaande sollicitatiebutton.

Voor vragen over deze positie kun je contact opnemen met Ronald Leeuwenberg op nummer 088-5 325 111. Wil je meer info over Primatch? Kijk dan op primatch.nl

Trefwoorden: recruitment, recruiter, arbeidsmarketing, intercedent, HR consultant, werving en selectie, RPO, arbeidsmarktcommunicatie, test en assessments, parttime, inhouse recruitment, project recruitment, HBO, Tilburg, Breda.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.