Bekijk Emprover op:

Functie:
Consultant Slimmer Samenwerken

Dienstverband:
Parttime (24 – 32 uur)

Locatie:
Emprover
Burgemeester Broxlaan 12
5041 SB Tilburg

Contactpersoon:
Jan Nouwens
06 824 32 015

Plaatsingsdatum:
20/12/2021

Consultant Slimmer Samenwerken

Emprover (in Tilburg) activeert, verhoogt en borgt betrokkenheid van medewerkers met advies en eigen software. Krijg jij er energie van om de samenwerking binnen teams te verbeteren? Zoek jij een uitdaging op het snijvlak van werknemersbetrokkenheid, teamdynamiek en software implementatie waarbij Agile werken de norm is? Dan komen wij graag met jou in contact. De koffie staat klaar!

Sinds de oprichting in 2016 is de Emprover community uitgegroeid tot een netwerk van enthousiaste teamleden, adviseurs en loyale klanten. Zowel in de publieke sector, als in het MKB.

Het Emprover platform biedt organisaties structuur bij het gezamenlijk werken aan strategische doelen en verbindt hen in de huidige complexe wereld. Dit resulteert in een hoge betrokkenheid van medewerkers, een goede ‘flow’ en betere resultaten.

We maken een snelle groei door. Daarom zoeken wij een nieuwe collega voor 24-32 uur per week. Ben jij pragmatisch en in staat om de uitdagingen van onze klanten snel te doorgronden? Vind je het te gek om teams meer toekomstgericht te leren werken? Geen 09.00-17.00 baan, maar liever flexibele uren? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als Consultant Slimmer Werken ben je afwisselend online en op locatie bij klantteams om hen te leren werken met de Emprover methodiek en software. Je begeleidt bijeenkomsten (kick -off of samenwerkings-sessies) met teams. Hierbij leer je ze nieuwe (agile) methodes eigen te maken en help je ze de software te gebruiken.  Na 3-4 intensieve maanden begeleiding laat je de organisatie steeds meer “los” en ga je naar de achtergrond, maar blijft wel in contact. Je blijft verbonden met de teams om de energie en ritmes te borgen.  Werkzaamheden zijn:

  • Teams online en op locatie begeleiden
  • Emprover software inrichten met en voor klanten
  • Campagnes initiëren voor potentiële nieuwe klanten
  • Ontwikkelwensen met klanten bespreken

Onze cultuur

We zijn een kleine wendbare startup, waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Vertrouwen, ondernemerschap en initiatief zijn hierbij de sleutelwoorden. We hebben een open en prettige werksfeer en spreken elkaar direct aan.

We werken vanuit Gebouw88 in de sprankelende Tilburgse Spoorzone en zijn natuurlijk veel bij onze klanten. Geregeld organiseren we interessante, gezellige intervisiemomenten met klanten en adviseurs. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

“De App en methode leiden tot smart doelstellingen en dus tot resultaat. Door het gebruik van Emprover zien we in de praktijk een proactieve houding bij deelnemers ontstaan.”
Gemeentelijke afdeling

“Emprover creëert voor iedereen inzicht in de voorgenomen verbeteringen wat heeft geleid tot meer betrokkenheid.”
Installatiebedrijf

“Met Emprover hebben we ons overleg qua tijd gehalveerd en qua opbrengst verviervoudigd.”

“Emprover zal helpen om een positieve cultuuromslag teweeg te brengen waarbij continu verbeteren er ook voor zorgt dat we een lerende organisatie worden.”
Squadron Koninklijke Luchtmacht

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar iemand die houdt van groepsdynamiek en die het leuk vindt om een goed teamoverleg te faciliteren. Jij beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen en empathie en je wilt er alles aan doen om anderen te laten groeien. Je bent proactief, ondernemend en sociaal. Je bent analytisch sterk en hebt voelsprieten voor de interactie tussen mensen. Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring en hebt wellicht al ervaring met Agile werken. HBO denkniveau is vereist.

Emprover biedt

  • Uitdagend en betekenisvol werk om helemaal in op te gaan, zodat je niet door hebt dat je aan het werk bent
  • Een salaris tussen de €28.000 en €30.400 b.p.j. op basis van 32 uur, aangevuld met aantrekkelijke secundaire voorwaarden
  • Een reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • De mogelijkheid om te bouwen aan onze groeiende organisatie. Bij ons ben je geen nummer maar lever je als teamlid een betekenisvolle bijdrage aan ons bedrijf

Enthousiast?

Heb jij de drive om mee te groeien met ons jong en snelgroeiend bedrijf? En wil jij de wereld een betere plek maken door teams te helpen hun ambities te realiseren? Stuur dan je reactie via de sollicitatie knop. We kijken nu al uit naar jouw reactie! Ook als je vragen hebt over deze vacature, aarzel niet even te contacten met Jan Nouwens op 06 82432015. Jan appen mag natuurlijk ook.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.