Bekijk Hero Benelux op:

Functie:
Consumer Care Medewerker

Dienstverband:
Parttime (28-32 uur)

Locatie:
Hero Benelux
Teteringsedijk 279
4817 ME Breda

Contactpersoon:
Floor Kuppens
06-13281176

Plaatsingsdatum:
27/02/2020

Consumer Care Medewerker (28-32 uur)

Hero Benelux in Breda is op zoek naar een Consumer Care Medewerker! Ben jij een expert in voeding en word jij enthousiast van tevreden consumenten? Heb je daarnaast een natuurlijke drive met social media? Lees dan verder. 

Doel van de functie

In deze functie van Consumer Care Medewerker sta jij als voedingsdeskundige heel dicht bij onze consumenten. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk tevreden consumenten zijn. Via verschillende kanalen (telefoon, mail, chat, WhatsApp, social media) sta je in contact met onze consumenten om (voedings)vragen te beantwoorden, klachten op te lossen en in gesprek te zijn om te begrijpen wat zij belangrijk vinden.
Samen met een enthousiast team streef je naar een zeer hoge klanttevredenheid. Tevens ben je in staat om de informatie die je van onze consumenten krijgt over o.a. onze producten te vertalen naar input voor je collega’s van Marketing, Innovation & Quality. Ook help je hen bij het genereren van content voor communicatie en innovatie.

Hoe ga je dit doel bereiken?

In deze rol ben je altijd in contact met onze consumenten over onze producten, voeding en gezondheid, zowel overdag als ook in de avond en in het weekend. Dit doe je samen met je collega’s van het Consumer Care team, maar ook met collega’s van de afdeling Innovation & Quality en (online) marketing. Je rapporteert in deze functie aan de Consumer Care Manager. Standplaats van deze functie is Breda.

Je bent je onder meer verantwoordelijk voor:

 • Behandeling van vragen en klachten van consumenten (via telefoon of andere media).
 • Verstrekken van voorlichting richting klanten op zodanige wijze dat de consument de informatie krijgt waar hij om vraagt.
 • Vastleggen van binnengekomen klachten en vragen in onze systemen en hierover maandelijks rapporteren.
 • Contact met suppliers van onze producten om vragen en klachten op te lossen.
 • Oplossingen, trends en creatieve ideeën communiceren met onze afdelingen Innovation & Quality en Marketing.
 • Opzetten van een Q&A bij nieuwe producten, wijziging en sanering van producten.
 • Community management op social media.

Naar wie zijn we op zoek?

Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je hebt een hoog kennisniveau van voeding en je bent in staat dit gemakkelijk te vertalen naar begrijpbare consumententaal. Je bent zelfstandig, flexibel, ondernemend, pragmatisch, resultaatgericht en hebt een ‘can do’ mentaliteit. Daarnaast kan jij lezen en schrijven met social media.

Om echt te kunnen slagen in deze rol, heb je in ieder geval de volgende items op je CV staan:

 • Een relevante HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Diëtetiek of Voeding & Gezondheid.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in voeding.
 • Kennis van voeding van kinderen is een pré.

Dit bieden wij

Een baan bij Hero Benelux staat garant voor een afwisselende baan met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte aan onze werknemers om proactief te zijn en ondernemerschap te tonen. Hierdoor groei jij met onze successen mee. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers. Proef de echte sfeer hier.

Bovendien kun je rekenen op het volgende:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • 34,5 verlofdagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Een uitdagende en inspirerende werkplek

Over Hero

Hero gelooft in de kracht van de natuur. Onze missie is dan ook niet voor niets ‘Conserving the goodness of nature’. We willen zowel jong als oud op een gezonde manier laten genieten. Dat is te zien aan onze Hero fruitproducten, het Hero Baby assortiment en Organix Goodies. We zijn trots op onze successen, maar we beseffen ons ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. Op alle bedrijfsniveaus wordt er gewerkt aan de hand van 5 kernwaarden: ondernemerschap, verandering, snelheid, verantwoordelijkheid en familie. Ook jouw inzet is nodig om onze successen voort te zetten.

Interesse?

Heeft onze vacature je interesse gewekt en ben jij de gedreven Consumer Care Medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatielink.

https://careers.hero-group.ch/job/Breda-Consumer-Care-Medewerker/574074501/

We zien je cv en motivatiebrief graag zo snel mogelijk tegemoet. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Floor Kuppens (HR Adviseur) via recruitment@hero.nl of 06-13281176.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Trefwoorden: Consumer Care, consumenten, diëtetiek, voeding en gezondheid, HBO, WO, FMCG, Breda, www.hero.nl