Bekijk Brabantia op:

Functie:
Content Coördinator

Dienstverband:
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Brabantia
De Haak 14
5555 XK Valkenswaard

Contactpersoon:
Anne Slaats
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
15/10/2020

Content Coördinator (32/40 uur)

Guardian of our most valuable asset; our brand!

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 “Brabantianen” zorgen we voor de wereldwijde productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. In onze Value Factory creëren we de inspirerende en verrassende concepten, die de kwaliteit van het alledaagse leven keer op keer een beetje beter en leuker maken. De Value Factory bestaat uit 25 diverse brand-, marketing- en productinnovatie- enthousiastelingen en is gevestigd in Valkenswaard. We hebben versterking nodig en kijken dan ook uit naar de komst van een

Content Coördinator (32/40 uur)

De functie

Je weet wat je wilt vertellen, aan wie en wat die doelgroep met die informatie moet gaan doen. Maar belangrijker nog, je weet precies hoe ons merk op iedere uiting het beste gepresenteerd wordt. Content van jouw hand gaat niet om het zenden, maar om het activeren en sluit dan ook perfect aan op de behoeften van onze consumenten. Niet door te vertellen hoe goed onze producten zijn, dat doen anderen namelijk wel, maar door te vertellen hoe onze producten het leven van iedere dag wat mooier maken.

Jouw focus ligt bij de ontwikkeling van productverpakkingen en point-of-sale materialen.

Je brieft, coördineert en controleert verzoeken voor marketingmaterialen uit alle hoeken van de wereld, zoals folders, advertenties, prijslijsten, maar ook aanpassingen op bestaande content en het doorvoeren ervan.

Je ontwikkelt marketingmaterialen voor nieuwe producten zoals teksten en verpakkingen en ondersteunt het team bij content creatie voor (online)campagnes.

Moet je dit alleen doen? Ben je gek! Je werkt samen met grafisch ontwerpers en externe bureaus. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de Brand Manager die tevens je sparringpartner is, maar ook door jou uitgedaagd wil worden.

Wie ben je?

“Check, check, dubbelcheck” zou op je voorhoofd kunnen staan. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing / Communicatie en minimaal 5 jaar ervaring in een asset creatie rol. Je snapt het belang van een goed verhaal, de juiste communicatie op de winkelvloer, en kent het digitale- en social media landschap als geen ander. Je bent proactief (maar dan écht) en creatief in de uitvoer met oog voor detail en gevoel voor taal. Jouw teksten zijn witty en foutloos. Je kunt snel denken en schakelen tussen verschillende onderwerpen, durft door te vragen en hebt het vermogen om je in te leven in de behoeften van onze consumenten.

Extra punten scoren? Je hebt copywriting skills en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Ons Aanbod

Bij ons komen de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving waarin je je energie en je gekste ideeën kwijt kunt. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden, een prima salaris en dito secundaire voorwaarden. Waaronder 40 vrije dagen, premievrij pensioen, company fitness (als we weer mogen), vitaliteitsplan, winstdeling en een hagelnieuw kantoorpand in aanbouw.

Belangstelling?

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze functie, overtuig ons en mail je CV en motivatie naar hrm@brabantia.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne Slaats, Brand Manager (anne.slaats@brabantia.com). Voor meer informatie over Brabantia verwijzen wij je naar onze website www.brabantia.com.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.