Functie:
Content Marketeer

Dienstverband:
Parttime (16-24u)

Locatie:
IT’s Perfect Nederland B.V.
Kerklaan 9
1251 JR Laren

Contactpersoon:
Stefan Methorst
085 016 0175

Plaatsingsdatum:
22/09/2020

Content Marketeer (16-24 uur)

IT’s Perfect Nederland B.V. in Laren is op zoek naar een parttime Marketing medewerker die ons gaat helpen beter zichtbaar te zijn voor onze doelgroepen. Zie jij het wel zitten om toffe campagnes mee te bedenken en coördineren? Ben jij bedenker van pakkende content voor o.a. web, print, social media en video? Dan maken we graag kennis met jou!

Jouw rol

Als marketing medewerker zorg je voor een goede (online) zichtbaarheid van Itsperfect. Met de juiste content en visuals die jij ontwerpt, weet jij onze doelgroepen te triggeren. Alle content die je ontwikkelt, stem je af op het medium, de doelgroep en het communicatiedoel. Denk hierbij aan blogposts, e-mailings, Instagram-posts, videoscripts, flyers, magazines of webpagina’s.

Naast het schrijven van teksten ben je betrokken bij het bedenken en coördineren van campagnes. Jij zorgt ervoor dat projecten een kickstart krijgen en doelstellingen worden behaald.

Jouw werkzaamheden

 • Communicatie-uitingen bedenken en uitwerken;
 • Schrijven van teksten voor web, print, social media en video;
 • Projecten coördineren door met collega’s te schakelen.

Jouw profiel

Je bent creatief en enthousiast en kunt anderen hierin meenemen. Daarnaast heb jij een echte hands-on mentaliteit en kan jij prima het overzicht van je werkzaamheden bewaren. Je bent klantgericht en legt makkelijk nieuw contact. Verder herken jij je in de volgende punten:

 • Een afgeronde HBO opleiding en werkzaam als marketing medewerker;
 • Kennis van en interesse in social media en de ontwikkelingen hierin;
 • Beschikbaar tussen de 16-24u p.w.;
 • Doelgericht, creatief, humoristisch stressbestendig en enthousiast;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, maar Engels en Duits zitten ook in je pakket;

Wat bieden wij?

We zijn een jong en succesvol IT SaaS bedrijf, de start-up fase voorbij en hebben de ambitie de grootste ERP leverancier van de Fashion wereld te worden. Jouw online en offline expertise, humor en inspiratie hebben we daarbij nodig. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Een aantrekkelijk salaris van €2600 – €2800 bij een fulltime dienstverband;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek;
 • Goede pensioenvoorzieningen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot hebben we regelmatig een vrijdagmiddagborrel waar we naar uitkijken. Begin volgend jaar verhuizen we met Itsperfect naar Utrecht, genoeg mogelijkheden voor een gezellige borrel!

Over Itsperfect

Wij leveren ERP software aan meer dan 300 internationale merken voor de fashion industrie. Onze software is een geavanceerd cloud ERP systeem waarin alle fashion processen zijn geborgd. Denk hierbij aan logistiek, design, productie, verkoop, inkoop en volledige financiële afhandeling. Voor de functie Content Marketeer is het niet noodzakelijk software of IT kennis te hebben.

Ben jij het Marketing talent van Itsperfect?

Dan nodigen wij jou uit direct te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 085 016 0175 en vragen naar Stefan Methorst. Meer over onze software oplossing vind je op www.itsperfect.io.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.