Bekijk Het Nederlands Volmachtbedrijf op:

Functie:
Coördinator Financiële Administratie

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Het Nederlands Volmachtbedrijf
Saal van Zwanenbergweg 21
5026 RM Tilburg

Contactpersoon:
Rachid
088 – 020 45 80

Plaatsingsdatum:
28/07/2022

Coördinator Financiële Administratie

Kent een financiële administratie voor jou geen geheimen meer en heb je ervaring in een coördinerende rol? Ben jij iemand die altijd de waarom vraag stelt, om op een onderzoekende manier te kunnen leren en verbeteren? Ga dan aan de slag als Coördinator Financiële Administratie bij Het Nederlands Volmachtbedrijf in Tilburg!

 

Wie zijn wij?

Het Nederlands Volmachtbedrijf bevindt zich tussen de verzekeringspartijen en de adviseur. Onze missie is het ontzorgen van het intermediair (Financieel adviseur of Verzekeringsadviseur) en het verhogen van haar winstgevendheid. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van een innovatief platform voor het intermediair en ons uniek pakket.

Wij zijn een innovatieve organisatie dat altijd streeft naar het automatiseren van processen, om onze missie te kunnen bewerkstelligen. In een groeiende organisatie bestaande uit 14 bv’s zijn in totaal 60 mensen werkzaam waarvan 30 mensen voor het Nederlands Volmachtbedrijf. Voor deze bv’s ben jij in een klein team verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Aan het hoofd van dit kleine team staat de Financial controller Rachid, hij werkt al 13 jaar voor Het Nederlands Volmachtbedrijf en zegt hierover:

“We werken in een klein team zelfstandig, maar hebben het onderling erg gezellig. Dit en de binding met de overige afdelingen zorgt er voor dat ik zelfs zover zou durven te gaan om het een familie te noemen, want er is echt een samenhorigheidsgevoel omdat we elkaar helpen en er samen voor zorgen dat we al het werk afkrijgen. Dit betekent dat iedereen hetzelfde kan doen, waardoor jij bijvoorbeeld met een gerust hart kan terugkeren van een verlof.”

Wat ga je doen?

Als Coördinator Financiële Administratie word jij de tweede hand van de Finance controller, Rachid. In een coördinerende rol ga jij de kar trekken op alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Finance, zo ben jij dus echt verantwoordelijk voor de gehele Financiële Administratie voor 14 bv’s!

Wie ben jij?

Met ervaring in de Finance of Accountancy, heb jij een jaarrekening leren begrijpen als hoofd boekhouding, hoofd administratie, financial controller, assistent controller of in een andere coördinerende rol. Met deze ervaring hoeven wij jou niet meer te vertellen wat er hoort bij het verzorgen van een gehele Financiële Administratie. Wetgeving, regelgeving, administratieve processen en Excel zijn voor jou een koud kunstje.

Wat wij echt belangrijk vinden, is dat jij:

  • Leergierig en onderzoekend bent ingesteld, om uiteindelijk processen te kunnen verbeteren of te automatiseren;
  • Kan werken als een Accelerator;
  • Een sparringpartner kan zijn voor jouw leidinggevende;
  • Een HBO werk- en denkniveau hebt.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een bedrijf waar jouw functie nog niet helemaal is afgebakend, maar er nog een echte MKB ondernemers mentaliteit heerst. Door jouw leergierigheid en drive om uitgedaagd te worden weten wij zeker dat jij perfect in ons team past! Zo word je gestimuleerd en krijg je de vrijheid om jouw eigen visie op verbeteringen door te voeren.

Hiervoor krijg jij:

  • Een salaris van minimaal €3000 en maximaal €4000 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijdrage aan pensioen, 30 vakantiedagen en de mogelijkheid van thuiswerken tot wel 40% van jouw werkweek;
  • Verschillende sociale bijeenkomsten zoals de vrijdagmiddag borrel, wekelijks tafeltennis toernooi en de gezamenlijke personeelsbijeenkomsten en/of uitjes.

Solliciteren

Heb jij interesse in of vragen over deze vacature, neem dan contact op met jouw toekomstig leidinggevende Rachid. Hij is te bereiken op 088 – 020 45 80. Liever contact per mail en solliciteren met CV? Neem dan contact op met hr@nedvol.nl.