Bekijk Q Care medical services op:

Functie:
Coördinator Technische Dienst

Locatie:
Laarakkerweg 28
5061 JR Oisterwijk

Contactpersoon:
Rob Stam
013 522 06 06

Plaatsingsdatum:
21/10/2021

Coördinator Technische Dienst

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste en leergierige coördinerend technisch dienst medewerker die er energie van krijgt om samen met zijn team de levensduur van onze medische elektronica duurzaam te verlengen. Vanwege uitbreiding en om de hoogste kwaliteit in onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij per direct op zoek naar een coördinator voor de afdeling Techniek met affiniteit voor mechatronica en besturingssystemen.

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van onze medische elektronica zoals pompen. Deze pompen worden in combinatie met luchtwisselmatrassen ingezet door onze gespecialiseerde verpleegkundigen bij cliënten met doorligproblemen. Als coördinator ben je daarbij actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve medische elektronica, waardoor je dagelijks kunt bijdragen aan de kwaliteit en het toegankelijk houden van de zorg.

Over Q Care

De zorg nog beter maken: dat is ons doel. In de continu veranderende zorgsector is kwaliteit van zorg van essentieel belang.

Q Care is gespecialiseerd in wond- en decubituszorg en we kunnen met trots zeggen dat we een autoriteit in de markt zijn in het bieden van totale wond- en decubitusoplossingen.

Onze belofte?

Het zorgen voor het optimaal welzijn van mensen die te maken hebben met de preventie en behandeling van complexe wonden. Dit doen we door met aandacht voor iedereen de zorg beter, betaalbaar en toegankelijk te maken. Om de beste totale wondzorg oplossingen te kunnen bieden zijn wij naast het verlenen van totale wondzorg ook zeer actief in het ontwikkelen van innovatieve zorgproducten en delen wij onze kennis graag met de markt via onze Q Care Academie. Het is daarbij onze ambitie om te blijven verbeteren en innoveren met als doel de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren.

Wat ga je doen?

Als coördinator stuur jij de afdeling techniek aan en ben je tegelijkertijd ook meewerkend voorman/ vrouw. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van onze medische elektronica zoals pompen. Deze pompen maken samen met de luchtwisselmatrassen onderdeel van medische hulpmiddelen en dienen daarom te voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Het is de taak van de coördinator om ervoor te zorgen dat deze kwaliteit wordt gerealiseerd met de juiste efficiency. Je bent het aanspreekpunt voor de collega’s op de afdeling en zorgt ervoor dat er optimaal gewerkt kan worden. De werkprocedures voldoen aan ISO-normeringen. Iedere dag streef je naar het verder verbeteren van de processen. Je rapporteert aan de operationeel manager en werkt samen met de coördinatoren van de andere afdelingen. Je werkt in een gemotiveerd en hecht team, wat zich kenmerkt door operationele efficiëntie in combinatie met enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit om efficiënt te werken en de kwaliteit van zorg voor cliënt en zorgpartners te maximaliseren.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Een goede doorstroom van de werkzaamheden op de afdeling;
 • Het dagelijks aansturen, begeleiden, coachen van medewerkers en overleg met andere afdelingen;
 • Zorgen voor voldoende bezetting op de afdeling;
 • Het bewaken en continue verbeteren van de kwaliteit en productiviteit van de afdeling, mede o.b.v. rapportages;
 • Het ervoor zorgen dat de geldende procedures (conform ISO-standaarden) worden gehanteerd door de afdeling en mogelijke klachten registraties opgevolgd;
 • Een goed en tijdig voorraadbeheer van onderdelen voor de verschillende medische hulpmiddelen;
 • Een actieve rol in de verdere (product)ontwikkeling van onze eigen innovatieve medische hulpmiddelen zoals de anti- doorligpompen evenals assortimentskeuzes;
 • Het aandragen en openstaan voor nieuwe ideeën, systemen en methoden om de efficiëntie van de organisatie te verhogen en de economische levensduur van systemen duurzaam te verlengen;
 • (Mede) verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling Techniek.

Wij zoeken iemand met:

 • Minimaal een MBO 4-diploma in een technische richting of vergelijkbaar niveau;
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke (technische) functie om ons te helpen verder te professionaliseren;
 • Sociaalvaardige, communicatieve en motiverende teamspeler;
 • Klantgericht, stressbestendig en tegelijk flexibel;
 • Planmatig, besluitvaardig en resultaatgericht;
 • Oplossingsgericht en continue op zoek naar operationele verbeteringen en efficiëntie;
 • Géen 09.00 – 17.00 uur mentaliteit heeft, maar juist een hands-on mentaliteit.

Deze functie biedt meer dan alleen een uitdaging:

 • Betreft een fulltime functie;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Functie met afwisselend karakter en veel verantwoordelijkheid;
 • Een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s;
 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Volop ruimte om een bijdrage te leveren aan een bedrijf in ontwikkeling.

Bij Q Care lever je topwerk

Bij alles wat we doen staat het welzijn van onze cliënten en medewerkers centraal. Daarom zorgen wij dat jij topwerk kunt leveren. En dat merk je. Je werkt bijvoorbeeld in een fijne, moderne werkomgeving. Je werkt met state of the art technologie en zorgvuldig uitgedachte processen. En dat allemaal in een warme, open werksfeer waarin mensen op een prettige en respectvolle manier met elkaar omgaan.

Interesse?

Word je enthousiast van bovenstaande omschrijving en herken je jezelf in onderstaand profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische onderneming, dan ontvangen wij je sollicitatie graag via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Rob Stam (Q Care) via 013 522 06 06.

Kijk voor meer informatie over Q Care ook op www.qcare.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.