Bekijk VDH BV op:

Functie:
Customer Service Medewerker Binnendienst

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
VDH BV
Texasdreef 8
3565 CL Utrecht

Contactpersoon:
Rowan Evers
088 – 5325 125

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Customer Service Medewerker Binnendienst

VDH BV in Utrecht is op zoek naar een Customer Service Medewerker. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij degene die onze klanten het beste kan adviseren met welke machines en gereedschappen hij zijn klus klaart? Heb jij ervaring in een technische (B2B-) omgeving en zoek jij een toekomstgerichte baan? Solliciteer dan bij VDH BV!  

Over VDH BV

VDH BV in Utrecht, is al meer dan 30 jaar de partner voor professionele machines en gereedschappen in de hout- en metaalindustrie. Sinds kort is VDH samengevoegd met andere bedrijven waardoor het aanbod vergroot is naar allerlei technische werkplaatsmaterialen. Wij bedienen zakelijke klanten(Industrie, Automotive en Bouw), overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en particuliere klanten. Daarbij helpen we zowel de prijsbewuste professional als de kwaliteitsbewuste hobbyist iedere dag, bij ieder type kluswerk. Wij staan voor kwaliteit en goede service. We werken hard om de keuze van ons assortiment continue te optimaliseren.

Jouw functie

Als Customer Service Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de klantvragen en het opvolgen van binnengekomen orders. Je geeft technische adviezen aan klanten en signaleert kansen om extra bij te verkopen. Door je ervaring weet je klanten te enthousiasmeren, ondersteunen en activeren tot het aanschaffen van onze producten.

Je komt te werken in een team die een gezamenlijk doel hebben; ons aandeel op de Nederlandse markt vergroten. Binnen deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Nederland.

Wat ga je doen?

 • Online verkoop en klantcontact; je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en volgt de bestellingen nauwkeurig op. Dit doe je door klanten advies en informatie te geven, orders te verwerken en leveringen op te volgen in het systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor zowel de telefonische klantenservice als voor de online chat van de webshop.
 • Marketing ondersteuning; Hierbij kun je denken aan wekelijkse promotie acties, mailingacties etc. Jouw creativiteit en initiatief hierbij wordt zeer gewaardeerd! Het aannemen en verwerken van orders i.s.m. de orderadministratie.
 • Het verzorgen van de juiste opvolging en begeleiding van projecten.
 • Het uitwerken van rapportages van de buitendienst verkopers.
 • Het actief zoeken naar nieuwe projecten en mogelijkheden om verkopen te realiseren.

Wie wij zoeken?

Je bent klant- en oplossingsgericht, proactief en een teamplayer. Daarbij ben je communicatief vaardig op verschillende niveaus en weet je prioriteiten te stellen. Je hebt bij voorkeur commerciële ervaring in een industriële of technische omgeving.

Verder heb jij:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding met technische achtergrond;
 • Je woont binnen een straal van 30 km rondom Utrecht.

VDH BV biedt

 • Een boeiende functie bij een toonaangevende speler met een breed assortiment aan gereedschappen en machines van topkwaliteit;
 • Een warm welkom door een compact team van collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving;
 • Een informele sfeer waarbinnen jouw eigen initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Samenwerking met collega’s die met veel passie en gepaste trots te werk gaan;
 • De nodige opleidingen binnen de groep om je productkennis te boosten;
 • Een salaris passend bij jouw werkervaring en leeftijd tussen de €2.000 en €2.500 b.p.m. bij een fulltime dienstverband. 

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer hier via de sollicitatiebutton! Wij ontvangen graag jouw CV en een persoonlijk berichtje.

Een uitgebreide motivatie is geen must!

Heb je vragen over de vacature bel dan naar 088 53 25 125 en vraag naar Rowan Evers. Uiteraard kun je ook altijd mailen voor meer informatie: rowan.evers@primatch.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.