Bekijk VDH BV op:

Functie:
Customer Service Medewerker Machines & Gereedschappen

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
VDH BV
Texasdreef 8
3565 CL Utrecht

Contactpersoon:
Daniëlle Wassink
088 – 5325 125

Plaatsingsdatum:
23/01/2020

Customer Service Medewerker Machines & Gereedschappen

VDH BV in Utrecht is op zoek naar een Customer Service Medewerker Machines & Gereedschappen. Een veelzijdige en allround functie met ruimte voor eigen initiatief! Ben jij de persoon die onze klanten het beste kan adviseren met welke machines en gereedschappen de klus kan worden geklaard? Solliciteer dan bij VDH BV!

Wat ga je doen?

Als Customer Service Medewerker bij VDH werk je op kantoor met showroom in een klein hecht team waarbij iedereen hetzelfde doel heeft: het aandeel op de Nederlandse markt vergroten. Dit doen ze door niet in hokjes te denken, continue vakkennis te vergaren en creatief mee te denken met de organisatie.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen zowel telefonisch als in de showroom;
 • Je geeft technische adviezen en voorziet potentiele klanten van informatie over de producten;
 • Je zorgt ervoor dat klanten, wanneer nodig, ook nog andere producten bij jou afnemen;
 • Je verwerkt klantorders en volgt leveringen op in het systeem;
 • Je ondersteunt de marketing afdeling met wekelijkse promoties, mailingacties en andere ideeën om jouw business te laten groeien;
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de website, waardoor je aanpassingen kunt maken en alles goed af kunt stemmen op de Nederlandse markt;
 • Je zoekt actief naar mogelijkheden om nieuwe verkopen te kunnen realiseren en nieuwe klanten/projecten aan te trekken;
 • Ook assisteer je de buitendienst met het uitwerken van rapportages.

Kortom, een veelzijdige functie waarbij je als adviseur telefonisch en in de showroom jouw klanten op technisch niveau bijstaat en de deal sluit. Een functie waarbij je ruimte hebt om te groeien en je functie te verbreden.

Wie zijn wij?

VDH BV in Utrecht, is al meer dan 30 jaar de partner voor professionele machines en gereedschappen in de hout- en metaalindustrie. Wij bedienen zakelijke klanten (Industrie, Automotive en Bouw), overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en particuliere klanten. Daarbij helpen we zowel de prijsbewuste professional als de kwaliteitsbewuste hobbyist iedere dag, bij ieder type kluswerk. Wij staan voor kwaliteit en goede service. We werken hard om de keuze van ons assortiment continu te optimaliseren.

Wat bieden wij?

Wanneer je bij ons werkt krijg je een boeiende functie bij een toonaangevende speler met een breed assortiment aan gereedschappen en machines van topkwaliteit. Je wordt ontvangen door een hecht team van collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, net verbouwde, werkomgeving met een informele sfeer en waar initiatieven worden gewaardeerd.

Voor ons heel gewoon maar je krijgt ook:

 • De nodige opleidingen binnen de groep om je productkennis te boosten;
 • Een aantrekkelijk salaris, inclusief secundaire arbeidsvoordelen en passend bij jouw werkervaring;
 • Reiskostenregeling bij meer dan tien km;
 • Flexibel werken tussen openingstijden van 09:00-17:00;

Wie zoeken wij?

Je bent klant- en oplossingsgericht, proactief en een teamplayer. Daarbij ben je communicatief vaardig en weet je prioriteiten te stellen. Je hebt bij voorkeur commerciële ervaring in een industriële of technische omgeving.

Verder heb jij:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding met technische achtergrond of hebt deze kennis opgedaan in je werk;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je woont binnen een straal van 30 km rondom Utrecht.

Interesse?

Solliciteer via de sollicitatie button! Wij ontvangen graag jouw CV en een persoonlijk berichtje.

Heb je vragen over de vacature bel dan naar 088 53 25 125 en vraag naar Daniëlle Wassink. Uiteraard kun je ook altijd mailen voor meer informatie: danielle.wassink@primatch.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.