Bekijk Driscoll’s op:

Functie:
Data Analist – Master Scheduling

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Driscoll’s
Bijster 22
4817 HX Breda

Contactpersoon:
Rowan Evers
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
27/07/2021

Data Analist – Master Scheduling

Driscoll’s in Breda zoekt een Data Analist die input levert voor de afdeling Master Scheduling en Integrated Business Planning. Zoek jij een rol waar jij je analytische skills kunt benutten en verbeteringen mag doorvoeren voor een efficiënter proces? Ben jij eager en krijg jij energie van statistiek, algoritmes en database management? Dan zoeken wij jou! Lees verder en solliciteer direct.

De rol

De afdeling supply & demand zorgt ervoor dat de kwaliteit van de logistieke processen op periodieke basis van de hoogste standaard is. De Data Analist doet analyses, inventariseert en rapporteert deze om potentiële leveringsrisico’s en knelpunten te signaleren, maar ook om kansen te benutten.

Jij verzorgt het dataverkeer tussen het ERP systeem en de daaraan gekoppelde tools. De diverse datasystemen moeten met elkaar kunnen communiceren op dag-week- en maandbasis. Het is jouw taak om deze stroomlijn aan data te waarborgen zodat de diverse data systemen te allen tijde met elkaar in verbinding staan. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling en het optimaliseren van de Master Production Scheduling-tool. Je stelt actieplannen op en zorgt voor de implementatie.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Continu zoeken en verbinden van verbanden afkomstig uit data – datamining;
 • Onderhoud en verbeteren van scheduling-tool;
 • Rapporteren van de data output (ERP);
 • Ontwikkelen van strategische modellen om (plannings-) scenario’s te berekenen tot optimale schema’s, optimaliseren van lineaire programmering en “wat als” scenarioberekening.

Jouw profiel

Jij hebt oog voor detail en statisch inzicht. Je bent analytisch sterk en herkent patronen om deze vervolgens om te zetten in modellen. Rapporteren is voor jou een vanzelfsprekendheid en vind het leuk om mee te denken in het verbeteren van processen. In hectische situaties houd jij het hoofd koel en blijf je gemotiveerd en scherp.

Daarnaast heb je de volgende achtergrond:

 • Ervaring met database opbouw & onderhoud;
 • HBO/WO achtergrond met een opleiding in de richting van bijv. commerciële economie, Informatica, Bedrijfskunde, Business & IT management of marketing management;
 • Uitstekende kennis van MS Office;
 • Interesse in statistiek, proactief en servicegericht;
 • Communicatief sterk en beheerst de Engelse taal uitstekend.

Ons aanbod

Je komt te werken op ons sfeervolle en kenmerkende kantoor in Breda, de Bijster. De werkruimtes hebben een open karakter (net als onze collega’s) en we bieden alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Driscoll’s biedt jou de mogelijkheid om zowel op persoonlijk vlak als met onze organisatie mee te groeien. Er zijn diverse rollen waar je in kunt groeien. Je krijgt een gedegen inwerk traject, waarbij je kennis maakt met onze werkwijzen en systemen. Ook kijk je mee op alle afdelingen waar je contact mee hebt om het proces te leren kennen. Daarnaast bieden wij:

 • Een goed salaris tussen de €2600,- en €2800,-
 • Dagelijks vers zacht fruit;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Veel gezelligheid en een hecht team collega’s.

Het team

Teamspirit is het keyword wat op ons team van toepassing is. We zijn een jong team en hebben een gezamenlijk doel. We hebben elkaar nodig voor het meest optimale resultaat in ons logistieke proces en daarom zijn we goed op elkaar ingespeeld.

We zijn een internationaal bedrijf en hebben collega’s met verschillende achtergronden. Onze voertaal is grotendeels Engels.

Solliciteren

Grijp jij deze unieke kans om Driscoll’s nieuwe datasystemen naadloos met elkaar in verbinding te brengen? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer via de button en upload je CV.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rowan Evers.

Rowan Evers | recruiter
06 25182190 | Whatsappen mag ook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.