Bekijk Mark Geerts Installatiewerken op:

Functie:
Duurzame Installatiemonteur W

Dienstverband
Part- /Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Mark Geerts Installatiewerken
Winkelhaak 8
5111 PT Baarle-Nassau

Contact:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
02/09/2022

Duurzame Installatiemonteur W (32-40 uur)

Ben jij onze nieuwe Duurzame Installatiemonteur W?

Mark Geerts Installatiewerken uit Baarle-Nassau is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Duurzame Installatiemonteur W voor 32 tot 40 uur per week. Maar let op! Wij begrijpen dat jij met jouw kennis en ervaring kunt kiezen uit veel vacatures. Maar jij leest dit omdat jij iets anders zoekt dan zomaar een baan? Bij ons bedrijf gaan we voor kwaliteit, dat begint met onze grote bedrijfsbussen die jouw rijdende magazijnen zijn. Wij bezuinigen niet op mooie klussen, materiaal en gereedschap, voor jou is alleen het beste goed genoeg! Daarnaast geven we je veel vrijheid, vertrouwen en een goed salaris. Eigenlijk zoeken we een 1e Installatiemonteur W die ook voor het Beste gaat! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan verder…

Wie ben jij?

Bij ons krijg je als Hoofdmonteur Installatietechniek W technisch uitdagende klussen die voor 70% uit particulieren en 30% uit zakelijke klanten bestaan. Wij weten dat jij blij wordt van afwisselend werk zoals het maken van mooie installaties, installeren van technisch hoogwaardige pelletketels of installeren van warmtepompen. Vol trots maak je na je werk foto’s van je installatie zodat je het zichtwerk ook kan delen met je collega’s.

Maar let op, wij snappen dat jij niet blij wordt van seriewerk of werken voor een aannemer! Jij wilt geen ellende in je werk maar zoekt rust zodat jij je echt kan focussen op het afleveren van kwalitatief mooie installaties. Doordat je veel voor particulieren werkt is jouw klant altijd dichtbij met een kopje koffie of een praatje als je even pauze hebt. Jouw klant ziet je graag komen, waardeert je inzet en is blij met het resultaat. Als onze ambassadeur ben jij communicatief vaardig en praat je makkelijk met je klant. Bovendien krijg je van ons voldoende tijd om je werk goed en met plezier te doen. Bij ons sta je niet onder tijdsdruk maar werk je voor particulieren en in de luxe woningbouw. We leveren altijd kwaliteit!

Wat ga je bij ons doen?

Als ervaren WTB-man gaan we jou niet uitleggen hoe jij je werk goed moet doen, jij bent namelijk de professional die zelfstandig zijn werk kan uitvoeren. Wel nemen we je mee in wat je bij ons kan verwachten als nieuwe collega. Je installeert en monteert zelfstandig of in teamverband duurzame en moderne WTB-installaties. Jouw klanten zitten regionaal zodat jij maximaal 30 minuten rijdt vanuit Baarle-Nassau. Bij ons mag jij techneut zijn en zelf jouw technische oplossingen bedenken. Deze ruimte krijg je van ons maar ook van je klanten en opdrachtgevers. Bij ons mag jij lekker technisch “knutselen” en oplossingen bedenken voor een uitdaging. Jij krijgt hier alle vrijheid van handelen voor, zonder tijdsdruk. Bij ons mag jij kwaliteit leveren waar jij zelf ook trots op bent.

Wat bieden we jou?

 • Veel vertrouwen, vrijheid en variatie in je werk;
 • Uitdagende klussen zodat jij iedere dag veel technische afwisseling hebt;
 • Een gemoedelijke sfeer met loyale trouwe particuliere en zakelijke klanten;
 • Je werkt veel voor vaste bedrijven en opdrachtgever zodat de klant jou (h)erkent;
 • Iedere werkdag starten we samen met een kop koffie en stemmen de werkdag af;
 • Collega’s die echt voor jou en elkaar klaar staan en jou waarderen;
 • Opleidingsmogelijkheden zodat jij beter wordt in jouw vak;
 • Een gestructureerd eigen magazijn waar alles op voorraad is zodat jij nooit misgrijpt;
 • Een grote bedrijfsbus als jouw eigen rijdende magazijn;
 • Een in 2008 opgericht financieel gezond bedrijf met een open mensgerichte cultuur;
 • Een onderhandelbaar salaris en een arbeidsvoorwaarden uit onze CAO klein-metaal zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Goede pensioenregeling met een bijdrage van Mark Geerts in jouw pensioenpremie;
 • Daarnaast is Mark Geerts als bedrijfseigenaar goed voor zijn collega’s, hij geeft veel ruimte en vertrouwen.

Deze skills heb je of wil je leren!

 • Je bent een ervaren technische allrounder met een WTB-achtergrond;
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig;
 • Je hebt een flexibele instelling en breed inzetbaar;
 • Je werkt gestructureerd, accuraat en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent ons visitekaartje en een klantvriendelijke ambassadeur;
 • Je wilt eens in de 6 weken technisch uitgedaagd worden tijdens je storingsdienst;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend werken.

Wie is Mark Geerts Installatiewerken uit Baarle-Nassau?

Mark Geerts Installatiewerken is in 2008 opgericht door Mark Geerts met als doel kwalitatieve W-installaties plaatsen bij klanten die loyaal, trouw en prettig zijn. Vanuit ons nieuwe bedrijfspand werken we alleen met kwalitatieve installaties van ÖkoFEN Pelletketels, NIBE Warmtepompen, ATAG CV ketels, Watergenius Waterontharders of Zehnder WTW installaties. Mark Geerts is zelf een W-installateur in hart en nieren en begrijpt heel goed wat zijn mensen nodig hebben om echt te floreren in hun werk. We zijn voor 30% actief in de zakelijke markt en 70% in de particuliere markt. Daarnaast gaan we als bedrijf voor kwaliteit voor onze klanten en zoeken we hier de Beste mensen bij die net als wij altijd 1 stap extra willen zetten. Meer lezen doe je op www.markgeerts.nl en https://www.facebook.com/MarkGeertsInstallatiewerken/

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over Mark Geerts Installatiewerken?

Wat Mark Geerts Installatiewerken zo bijzonder maakt volgens Joop?

 • “Wij bieden goede service en bouwen een relatie op met de klant. Werken met een vast team. Daardoor weten klanten wie ze over de vloer krijgen en wie ze moeten aanspreken. Wij denken mee in oplossingen”. 

Wat Mark Geerts Installatiewerken zo bijzonder maakt volgens Edwin?

 • “Vroeger zat ik in de metaal. Via Mark heb ik destijds de kans gekregen om me om te scholen. En dat had ik echt veel eerder moeten doen. Het is een klein bedrijf. Iedereen is betrokken en staat voor elkaar klaar. Heel persoonlijk. Je wordt goed begeleid, werkt met goed materiaal, krijgt veel verantwoordelijkheid en elke dag werk je bij vriendelijke klanten thuis”.

Wat Mark Geerts Installatiewerken zo bijzonder maakt volgens Daniëlle?

 • “Wij bieden goede service en hebben een vast team met goede monteurs. Wij komen onze afspraken na en denken mee met de klanten”.

Wat Mark Geerts Installatiewerken zo bijzonder maakt volgens Barend?

 • “In de jaren dat ik bij Mark werk, heb ik Mark en het bedrijf écht zien groeien. Op 4 verschillende locaties. Van een klein ongeordend magazijn, alle administratie op papier of vanuit het hoofd en geen personeel. Naar een mooi pand, geordend magazijn, alles goed vastgelegd en 10 medewerkers. Dat is wel iets om trots op te zijn”.

Solliciteren?

Denk je nou “hé, dit is mijn nieuwe baan!”. Ben je enthousiast en herken je jezelf in onze rol van de Duurzame Installatiemonteur W? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren is makkelijk zonder cv of motivatie. Laat je naam, email en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een bericht naar Gianni op 06-54967984. Primatch HR Groep ondersteunt Mark Geerts Installatiewerken bij het invullen van deze uitdagende technische baan.