Bekijk Brabantia op:

Functie:
E-commerce Marketeer

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Brabantia
De Haak 14
5555 XK Valkenswaard

Contactpersoon:
Eric van der Palen
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
21/07/2020

E-commerce Marketeer

Word jij onze online best-seller?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze Designed for Living producten. Ook op ons eigen online platform www.brabantia.com, dat is ingericht voor sales, inspiratie en service. Het E-commerce & Trade Marketing team in Valkenswaard zit momenteel te springen om een E-commerce Marketeer.

Wat ga je doen?

Als E-commerce Marketeer ben je de spin in het web. Letterlijk het Web! Je bent namelijk systeembeheerder & content manager van onze corporate website en webshops. Met behulp van E-commerce systeem Magento Commerce beheer je de productcatalogus, creëer en publiceer je (SEO-)content en voer je conversieoptimalisaties door. Je werkt samen met andere afdelingen als Marketing, Logistiek, Consumer Service en ICT. Je neemt ook deel aan afdeling overstijgende projecten met zowel collega’s in binnen- en buitenland als met gerenommeerde externe bureaus. Je rol is zeer afwisselend en deels afhankelijk van je eigen drive en ambitie.

 

Wie ben jij?

Je bent graag uitvoerend bezig, een enthousiaste doorzetter. Je hebt wel een vlotte pen, maar je doet al jaren alles digitaal. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en in afkortingen. B2B, CPC, KPI, 2FA, CRO, USP, RMA, AOV, 404, CTA, ROI en UGC: jij kunt erover meepraten. Je bent geen IT’er, maar had het wel kunnen zijn. Je weet wat er nodig is om een website draaiende te houden. Je hebt een commerciële attitude, maar met gevoel voor merkontwikkeling. Je hebt een no-nonsense attitude, maar met gevoel voor interne verhoudingen. Je staat positief in het leven en houdt van een geintje. Je hebt een HBO diploma op het gebied van (online) marketing / e-commerce of een MBO diploma in hetzelfde vakgebied met enkele jaren werkervaring.

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Bij ons komen de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving waarin je je energie en je gekste ideeën kwijt kunt. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden, een prima salaris en dito secundaire voorwaarden. Waaronder 40 vrije dagen, premievrij pensioen, company fitness, vitaliteitsplan, winstdeling en een hagelnieuw kantoorpand in aanbouw. En soms worstenbroodjes, want dat mag ook best een keer.

Kom je bij ons team?

Denk je de juiste persoon te zijn voor deze functie, overtuig ons en mail je CV en motivatie naar hrm@brabantia.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze E-commerce Manager Eric van der Palen: eric.vanderpalen@brabantia.com.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.