Bekijk SMS Implementation Engineers op:

Functie:
E-Learning Consultant

Dienstverband:
Part- /Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
SMS Implementation Engineers
Antwerpsestraat 32
4611 AJ Bergen op Zoom

Contactpersoon:
Suzan ter Beek
0164-211 110

Plaatsingsdatum:
05/10/2020

E-Learning Consultant

Ben jij een communicatieve en creatieve e-Learning Consultant of Learning & Development specialist met trainingservaring, die graag vanuit een kleine en innovatieve organisatie in toonaangevende, internationale hightech organisaties wil werken? Reageer dan nu op deze vacature!

We leveren ruim 15 jaar didactische ondersteuning aan verschillende organisaties bij het invoeren van IT-systemen. We doen dit voor vaste opdrachtgevers in onder andere de productie-  hightech- en food industrie, met een team gedreven e-Learning Consultants en een pool freelance specialisten. SMS is een mensgerichte organisatie die veel aandacht besteedt aan de kwaliteiten, talenten en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Je krijgt alle ruimte en ondersteuning om je te ontplooien.

“Werken in een team van e-Learning experts, dat zich toelegt op het leveren van leeroplossingen brengt werkelijk iedere dag uitdagingen,  waar ik heel veel van leer!”

Melvin Pluijmakers, e-Learning Consultant 

We breiden ons team uit met enkele e-Learning Consultants voor 32 – 40 uur per week.

Jouw functie/werkzaamheden

 • Je werkt voornamelijk voor één grote opdrachtgever in de regio Eindhoven.
 • Je creëert innovatieve, stimulerende leerprogramma’s in een hightech omgeving.
 • Je ontwikkelt e-Learnings en geeft daarnaast individueel of groepsgewijs instructies.
 • Je werkt samen met de e-Learning Consultants van SMS en met collega’s van de opdrachtgever.
 • Je ontwikkelt simulaties om medewerkers te trainen voor hun job.
 • Je zet statische content om naar dynamische, aantrekkelijke leermaterialen.

Jouw profiel

Je kunt je goed inleven in de ander en hebt een passie om kennis begrijpelijk over te brengen. Je pakt nieuwe materie snel op en houdt ervan op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de wereld van e-Learning, zoals VR. Je kunt uit de voeten met blended learning, bent creatief, gedreven en flexibel en wil graag de beste kwaliteit leveren.

Verder zijn de volgende aspecten belangrijk voor ons:

 • Je hebt ten minste HBO denk- en werkniveau (technische / exacte achtergrond).
 • Je kunt uitstekend communiceren in zowel Nederlands als Engels.
 • Je hebt 1-2 jaar ervaring met het maken van e-Learning en leeromgevingen en het ontwikkelen en geven van trainingen. Je hebt een didactische achtergrond.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en affiniteit met IT; je kunt goed omgaan met technische content.
 • Je bent effectief in projectmanagement, weet de juiste vragen te stellen aan de projectmanagers, de juiste prioriteiten te stellen, verwachtingen te managen, goed te plannen en deadlines te halen.
 • Je gaat werken met software als Articulate Storyline 360 of Adobe Captivate, SAP Enable Now, TT Knowledge Force en Adobe Creative Cloud. Het is een pré, dat je hier ervaring mee hebt of bereid bent die ervaring op te doen. Vaardigheid met het creëren van animaties is ook pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende en innovatieve functie als e-Learning Consultant bij een organisatie die volop in beweging is’, met zeer afwisselend werk. We hebben een eigen methodiek en interne leeromgevingen om je zo goed mogelijk in je werk te ontwikkelen en te ondersteunen.

Voor deze functie bieden we een uitstekend salaris, dat afhankelijk is van relevante kennis en werkervaring. Wij kennen flexibele werktijden en faciliteren flexibel werken vanaf verschillende locaties.

Reageren of eerst meer weten?

We komen graag met je in contact. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Debby is onze recruiter van Primatch en ondersteunt ons bij het werven van onze nieuwe collega’s.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Suzan ter Beek (Directeur) via info@smsnet.nl of telefonisch tussen 9:00 en 13:00 uur op 0164-211 110. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Debby Reemers op 06-216 216 93.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een assessment kunnen deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.