Bekijk Basiq Dental op:

Functie:
E-commerce Specialist

Dienstverband
Fulltime (32 – 40 uur)

Locatie:
Basiq Dental
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk

Contactpersoon:
Jos van Kempen
(0) 13 5299067

Plaatsingsdatum:
23/11/2018

E-commerce Specialist

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime E-commerce Specialist die met zijn/haar kijk op de business onze organisatie naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versterken?

Introductie

Een veelzijdige en verantwoordelijke e-commerce rol bij een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale sector. Je krijgt alle ruimte om je eigen visie in praktijk te brengen en, in de communicatie met de markt, de onderneming naar een hoger plan te brengen.

Wat ga je doen?

Als E-commerce specialist ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de functionele kant van het e-commerce platform / de websites van de verschillende merken in de verschillende talen en ben je dagelijks de conversie en relevantie voor onze klanten aan het verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor organische traffic naar de websites. In deze functie ben je zowel site manager als functioneel beheerder als online marketeer voor zover het SEO betreft en stuur je ons externe bouwteam aan bij verbeteringen aan de verschillende e-commerce omgevingen. Je bent daarmee de drijvende kracht achter functionele verbeteringen die in dienst staan van betere conversie en verbeterde UX. Je analyseert samen met de BI Specialist de beschikbare gegevens en vertaalt die in concrete verbeterpunten. Je helpt klanttevredenheid verhogen door nauw met de customer service afdeling te sparren. Samen met de functioneel beheerders van de ERP pakketten (SAP) zorg je ervoor dat de connectie tussen de e-commerce suite en het ERP naadloos verloopt. Alles ten dienste van voor het maximale commerciële resultaat.

Kortom: Een veelzijdige en verantwoordelijke e-commerce functie waarin ruimte is voor eigen visie. Een die vraagt om de sterke wil om e-commerce binnen de onderneming naar een hoger plan te brengen.

Wie we zoeken?

Voor deze verantwoordelijke functie zijn we op zoek naar een consequente doorzetter met talent die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je hebt inmiddels ervaring opgedaan in e-commerce omgevingen, maar jij wilt verder. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in alle facetten van e-commerce. Ideale kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in e-commerce omgevingen, bijvoorbeeld als site manager of e-commerce specialist;
  • Affiniteit met SEO;
  • Analytisch vaardig en goede kennis van Google Analytics;
  • Leergierig, zelfstartend vermogen en executiekracht. Getting things done;
  • Conceptueel sterk en creatief in de uitvoering;
  • Commercieel en resultaat gedreven;
  • Analytisch vaardig.

Wat doen we?

Vanuit onze moderne vestiging en tevens geavanceerd distributiecentrum in Oisterwijk, Noord-Brabant worden dagelijks tandartsen en andere dentale professionals in Nederland, België en Duitsland voorzien van producten uit een assortiment van ruim 14.000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks, via onze webshops en Contact Center. Het succes van de onderneming is gebaseerd op een voortdurende zoektocht naar, en het grijpen van kansen om onze service te optimaliseren en relaties te versterken. De beste klantervaring is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij noemen dat: de gewone dingen, bijzonder maken. Wij zoeken mensen die dat begrijpen en dat net zo belangrijk vinden als wij.

Interesse of vragen?

Wanneer je vakinhoudelijke vragen hebt naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met Jos van Kempen Basiq Dental, telefonisch bereikbaar op (0) 13 5299067.

Je sollicitatie, CV inclusief motivatie, kun je sturen naar Primatch HR Groep. Graag ontvangen wij je reactie via de sollicitatiebutton.

Kijk voor meer informatie op www.basiqdental.nl.