Bekijk SMS Implementation Engineers op:

Functie:
eLearning Consultant Multimedia

Dienstverband:
Part- /Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
SMS Implementation Engineers
Regio Eindhoven

Contactpersoon:
Debby Reemers
06 216 216 93

Plaatsingsdatum:
08/11/2021

e-Learning Consultant Multimedia

Ben jij een communicatieve en creatieve eLearning / Multimedia specialist, die graag vanuit een kleine en betrokken gespecialiseerde organisatie in internationaal toonaangevende hightech organisaties in de regio Eindhoven wil werken? Reageer dan nu op deze vacature.

We leveren ruim 20 jaar didactische ondersteuning aan organisaties bij het invoeren van automatiseringssystemen. We doen dit voor vaste opdrachtgevers in onder andere de hightech industrie, de auto industrie en de food industrie, met een klein team van vaste gedreven eLearning consultants-trainers en een pool van freelance specialisten.

We breiden ons team uit met een eLearning Consultant – MultiMedia voor 32-40 uur per week.

Jouw functie

Voor deze functie werk je in eerste instantie voor enkele grote opdrachtgevers in de regio Eindhoven. Je creëert innovatieve en inspirerende eLearning en Multimedia producties in een hightech omgeving. Je werkt nauw samen met je eLearning en Multimedia collega’s van SMS en met projectmanagers en inhoudsdeskundigen van de opdrachtgever.

Jouw profiel

Je hebt een passie om technische kennis begrijpelijk over te brengen en weet je hierbij goed in te leven in de ander. Je pakt nieuwe materie snel op en houdt ervan op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de wereld van eLearning en Multimedia, zoals Learning Games en Virtual Reality. Je bent creatief, gedreven en flexibel en je wilt graag de beste kwaliteit leveren.

Verder zijn de volgende zaken belangrijk voor ons:

  • Je hebt ten minste HBO denk- en werkniveau.
  • Je bent een uitstekende communicator in zowel Nederlands als Engels.
  • Je hebt 1-3 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van eLearning.s / Multimedia producties voor het effectief overbrengen van informatie, kennis en vaardigheden.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en affiniteit met software applicaties en automatisering, je kunt goed en omgaan met technische content.
  • Je bent effectief in je eigen projectmanagement, weet de juiste vragen te stellen aan de projectmanagers en inhoudsdeskundigen, de juiste prioriteiten te stellen, verwachtingen te managen, goed te plannen en deadlines te halen.
  • Je gaat werken met software als Articulate Storyline 360 en Adobe Captivate maar ook met andere applicaties uit Adobe Creative Cloud (after effects, premiere, photoshop). Het is handig als je hier al ervaring mee hebt.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je met deze vacature een uitdagende en innovatieve functie als eLearning consultant-Multimedia in een organisatie die volop in beweging is, met inspirerend en afwisselend werk bij diverse grote gerenommeerde bedrijven. We hebben een eigen ontwikkel methodiek en interne leer- en werkomgevingen om je zo goed mogelijk in je werk te ontwikkelen en te ondersteunen.

We zijn een kleine mensgerichte organisatie die veel aandacht besteedt aan de kwaliteiten, talenten en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt dan ook alle ruimte je te ontplooien.

Voor deze functie bieden we een uitstekend salaris of uurtarief dat afhankelijk is van relevante kennis en werkervaring. Reizen wordt vergoed. Wij hebben flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren. We faciliteren en promoten thuiswerken en flexibel werken vanaf klant locaties.

Reageren of eerst meer weten?

We komen graag met je in contact. Je kunt solliciteren via de sollicitatie-button. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Suzan ter Beek, Algemeen Directeur, via info@smsnet.nl of telefonisch tussen 9:00 en 13:00 uur op 0164-211 110. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Debby Reemers op 06-216 216 93. Debby is onze recruiter van Primatch en zij ondersteunt ons bij het werven van onze nieuwe collega.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een assessment kunnen deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.