Bekijk Linssen Yachts op:

Functie:
Elektromonteur

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Linssen Yachts
Brouwersstraat 17
6051 AA Maasbracht

Contactpersoon:
Thijs Moonen
0475 439 999

Plaatsingsdatum:
04/03/2020

Elektromonteur

Ben jij die elektromonteur die niet van switchen houdt?

Bij Linssen Yachts zoeken wij een elektromonteur. Iemand die niet snel van baan wil switchen. Alleen nu dan, na het lezen van deze vacature. Wij willen namelijk ook niet snel van elektromonteur switchen. Word jij die belangrijke schakel in het productieproces van onze luxueuze stalen jachten? Lees dan vooral verder. 

Over Linssen Yachts

Bij Linssen Yachts in Maasbracht hebben wij al 70 jaar een enorme passie voor het bouwen van luxueuze stalen plezierjachten. Als familiebedrijf hebben wij in onze rijke historie veel kleine en grote stappen gezet richting het bereiken van een sterke positie in onze markt. Een positie die wij met ons team kunnen innemen doordat we vertrouwen uitstralen en met veel respect omgaan met onze klanten, onze medewerkers en onze producten. We tornen nooit aan kwaliteit en blijven continu leren. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan heb jij het in je om lid te worden van onze Linssen familie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als elektromonteur bij Linssen Yachts houd je je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Assembleren van (elektro)technische componenten op onze prefabricageafdeling;
  • Installeren van (elektro)technische componenten op onze jachten op de Logicam-afbouwlijn.

Je werkzaamheden zijn breed en gevarieerd: van specifiek elektronisch werk tot algemeen installatietechnisch werk. Dagelijks heb je te maken met schakelpanelen, scheeps- en navigatie-elektronica, energiesystemen, witgoed, audio- en videoapparatuur. Maar ook met PLC’s, hydrauliek, leidingwerk, pompen, motoren en generatoren.

Wordt dit jouw werkdag?

Je parkeert je auto en loopt over het werfterrein langs onze haven naar binnen. Je loopt langs een aantal prachtige jachten naar de kantine, waar je met collega’s met een bak koffie bijpraat. Je start om 07.30 uur bij onze Logicam-afbouwlijnen. Op de werkvloer heb je een eigen werkplek waar gereedschappen, materialen en grijpvoorraad klaar staan. Vanuit je werkplek kijk je uit over een aantal fonkelnieuwe jachten tussen de 9 en 17 meter. Je voelt je trots om daaraan een bijdrage te kunnen leveren en start je werkdag. Dat doe je in een lichte en schone werkomgeving met structuur en orde. En met een duidelijke werkopdracht die vertelt wat die dag voor jou op het programma staat. Trots, eer van je werk, uitdaging en variatie: daar doe je het voor.

Wat wij bieden

Bij Linssen Yachts vind je een goede balans tussen werk en privé en volop doorgroeimogelijkheden in kennis en verantwoordelijkheid. Onze werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. We maken weinig overuren, waardoor je na een dag hard werken voldoende privé-tijd over hebt. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien naar een leidinggevende functie? Jezelf specialiseren richting prototyping? Of ambieer je misschien een functie in de werkvoorbereiding of (after)sales? De mogelijkheden zijn er.

Wat jij ons te bieden hebt

Jij bent 40 uur per week beschikbaar. Je hebt een flexibele instelling: incidenteel een uurtje langer blijven om je werk af te maken vind je geen probleem. Wat betreft je leeftijd hebben we wel een voorkeur: je bent jong van geest. Of je weinig of veel ervaring hebt, dat bespreken we wel als we je uitnodigen voor een gesprek. We zijn namelijk vooral geïnteresseerd in je drijfveren om te slagen in dit mooie beroep en de ervaring waarop je terugkijkt bij het halen van je pensioen.

Solliciteren

Word jij het nieuwste lid van onze Linssen familie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Moonen (HR adviseur), 0475 439999. Ken je ons nog niet, kijk dan zeker ook op www.linssenyachts.com.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.