Bekijk MONTIS op:

Functie:
Ervaren Inkoper

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
MONTIS
Steenstraat 2
5107 NE Dongen

Contactpersoon:
Miriam Oerlemans
0162- 377702

Plaatsingsdatum:
06/10/2021

Ervaren Inkoper

Ben jij een INKOPER die houdt van afwisseling, eigen initiatief en mooie uitdagingen?

Voor de verdere professionalisering van Montis zijn wij op zoek naar een ervaren inkoper. Montis ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige designmeubelen, die in onze eigen fabriek in Dongen op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid in de breedste zin van het woord en vervul je een cruciale rol binnen onze organisatie met een bijbehorende verantwoordelijkheid. Gaat jouw bloed hier sneller van stromen, lees dan snel verder.

Wat ga je doen

  • Je geeft leiding aan een team van 4 personen (productbeheer, kwaliteitsspecialist).
  • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van alle materialen, facilitaire producten/diensten en transport.
  • Je werkt zeer nauw samen met onze afdeling productontwikkeling tijdens het ontwikkelproces van onze nieuwe modellen en de hieraan gerelateerde inkoop van materialen.
  • Je voert onderhandelingen met leveranciers of initieert tenders, en waar nodig stel je contracten op.
  •  Je bent verantwoordelijk voor een gezonde voorraadsituatie.
  •  Je initieert rapportages om bovenstaande te monitoren.
  •  Je bent continue op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en adviseert over aanpassingen en verbeteringen vanuit kwaliteits- of financieel perspectief.
  • Je draagt er zorg voor dat alle ingekochte producten voldoen aan de vereiste wet- en regelgeving.
  • Je bekijkt voortdurend hoe we op een verantwoorde manier, zowel de inkoop van materialen als de interne organisatie, verder kunnen verduurzamen.

Wie zoeken wij

Ben je een enthousiaste en gedreven inkoper met een HBO werk- en denkniveau en met voldoende ervaring in een vergelijkbare functie. Kun je zowel zelfstandig als goed samenwerken en ben je iemand die altijd kansen ziet en energie krijgt van zowel financiële als procesmatige verbeteringen, dan nodigen wij je heel graag uit om te solliciteren via de sollicitatiebutton.
Voor vragen over de organisatie en de procedure kun je contact opnemen met Miriam Oerlemans: moerlemans@montis.nl. Ook kun je bellen naar: 0162- 377702.

Wat bieden wij

Je komt werken in een familiebedrijf met een informele sfeer, veel passie, vakmanschap en een no-nonsens mentaliteit. In deze functie ben je een belangrijke spil in onze organisatie en heb je met vrijwel alle afdelingen contact. Het werk zelf is uitdagend, afwisselend en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Vanzelfsprekend bieden wij het salaris dat past bij je ervaring en leeftijd en kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.