Functie:
Ambitieuze Expeditiemedewerker+

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Henri
Antonie van Leeuwenhoekweg 11
5151 DV Drunen

Contactpersoon:
Daniëlle van Woerden
0416 – 375 933

Plaatsingsdatum:
23/11/2018

Ambitieuze Expeditiemedewerker+

Henri is een Brabants familiebedrijf en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. We noemen het ook wel ‘de Geluksfabriek’. Omdat bij Henri werken je gelukkig maakt. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk. Jij staat aan het roer. Samen met je teamgenoten ben je in zelfsturende teams verantwoordelijk voor de gerechten die je – samen met hen – maakt. Altijd met liefde en zorg voor het eindproduct. Altijd met de beste ingrediënten, om gerechten met betekenis te maken. Met in je achterhoofd de gast die straks gaat genieten van het gerecht waar jij aan bij mag dragen.

Jouw job: Expeditiemedewerker met doorgroeimogelijkheden 

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team Expeditie komt versterken. Onze expeditie is een gekoelde omgeving, gevestigd bij Kivits in Elshout. Samen met je team etiketteer je producten waar nodig en pick je orders met behulp van een handscanner. Je maakt de orders verzendklaar voor de klant. Je handelt zelf de administratie af.

Je helpt je collega’s daar waar nodig, want samen met je team zorg je er voor dat de klant zijn bestelling naar tevredenheid ontvangt.

Bij afwezigheid van de teamverantwoordelijke vervang je hem in deze rol. Je bent dan binnen en buiten het team het aanspreekpunt, overlegt met verschillende disciplines, coacht en spreekt collega’s aan. Je bent dan een soort ‘meewerkend voorman’.

Hoe werkt dat dan met de zelfsturende teams?

Je team houdt elke dag een gezamenlijke dagstart waarbij doelen bepaald worden. Je hebt alle ruimte voor verbeterideeën en mag deze (in overleg) zelf oppakken en uitvoeren. Je helpt je teamleden als dat jullie team helpt. Planning van werktijden, en dus ook je vrije dagen, gaan in overleg met je team.

Jij vult het team aan met jouw:

  • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Flexibiliteit;
  • Nauwkeurigheid;
  • Stressbestendigheid en zelfstandigheid, en je bent een echte teamplayer!

Een opleiding (of heftruck/reachtruck) certificaat kan je bij ons volgen als je die nog niet hebt!

De werkomgeving is gekoeld.

Wij brengen jou:

  • Een werkomgeving waar jouw inbreng gewaardeerd wordt;
  • Een werkplek waar alles om eten draait;
  • De kans om te werken bij een familiebedrijf waarbij duurzaamheid niet ‘iets is dat we doen’, maar waar duurzaamheid álles is wat we doen;
  • In een snikhete zomer heb jij een heerlijk koele werkplek;
  • Natuurlijk ook een prima salaris en een goede cao.

De garantie, dat het als het aan twee kanten klikt, je op vast dienstverband wordt aangenomen

Ja! Ik pak die kans!

Dat willen we dan graag weten! Verstuur je sollicitatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Daniëlle van Woerden.

Voor meer informatie over de functie is Danielle bereikbaar op telefoonnummer (0416) 375 933. Of kijk op onze website: www.henri.nl