Bekijk Audax BV op:

Functie:
Finance Manager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Audax BV
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Contactpersoon:
Jolanda Jacobs
06-22424663

Plaatsingsdatum:
17/10/2018

Finance Manager

Heb jij reeds een stevige financiële basis opgedaan en ben je een doortastende, enthousiaste finance professional? Heb je daarnaast een aantal jaar ervaring in een leidinggevende positie en ben je in staat om de financiële eindverantwoordelijkheid te dragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een:

Finance Manager M/V

(Fulltime)

Als Finance Manager ben je financieel eindverantwoordelijk voor het cluster Media en Communicatie waarin alle uitgeef- en media-activiteiten van Audax Groep vallen. Je rapporteert hiërarchisch aan de COO van Audax Groep B.V. en functioneel aan de directeur van het Cluster Media en Communicatie en bent lid van het MT. Het Cluster Media en Communicatie is gevestigd in Amsterdam.

Elk cluster binnen Audax Groep heeft haar eigen Finance manager. Je werkt in de business en in je vakgroep samen om een krachtig financieel beleid uit te dragen. Finance managers kunnen elkaar vervangen waar nodig en in je dagelijks werk maak je gebruik van de diensten vanuit het Shared Service Centrum F&A in Gilze.

Waar liggen jouw verantwoordelijkheden?

 • Het ontwikkelen en borgen van de financiële organisatie met een efficiënte planning en controlecyclus;
 • Een succesvolle executie en realisatie van het financiële beleid;
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekening, balans, W&V rekening en cash flow;
 • Opstellen van de begrotingen en het bewaken daarvan;
 • Adviseren over en beoordelen van business opportunities aan de hand van business cases;
 • Bewaken van liquiditeitspositie;
 • Ontwikkelen van lange termijnvisie en mede opstellen meerjarenplan;
 • Geven van gevraagd en ongevraagd advies aan directie en management op basis van financiële onderbouwingen;
 • Deelnemen aan projecten die relevant zijn voor de business vanuit jouw controlling discipline.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde academische opleiding in de financiële richting;
 • Opleiding Register controller is een pré;
 • Analytisch vermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Ervaring met het werken in een uitgeverij of sales organisatie is een pré;
 • Kennis van een ERP-systeem is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een informele organisatie in Amsterdam. De organisatie kent korte communicatielijnen binnen een prettige werksfeer. Je begint met een jaarcontract, salaris indicatie, afhankelijk van je achtergrond tussen € 5.000,- en € 5.500,- bruto per maand en je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder auto van de zaak en bonusregeling.

Wie zijn wij?

Audax Publishing is een uitgever van bekende publiekstijdschriften als Vriendin, Santé, Weekend, Party, Gloss, Mijn Geheim, Glossy, CosmoGirl, GIRLZ en Royalty, en de websites www.vriendin.nl, www.sante.nl, www.weekend-online.nl, weekbladparty.nl, www.glossmagazine.nl, www.mijngeheim.nl, www.cosmogirl.nl, www.girlz.nl, www.hitkrant.nl en www.royalty-online.nl

Audax Media is de commercieel exploitant van de merken van Audax Publishing én andere uitgeverijen. Dit vertaalt zich in de inzet van on- en offline proposities waaronder tijdschriftadvertenties, branded content samenwerkingen, custom publishing, video/social mediacampagnes en de inzet van actiemechanismes op de winkelvloer. Hiermee bereikt Audax Media via de tijdschriftmerken wekelijks bijna 3,5 miljoen mensen.

Voor meer informatie over Audax verwijzen wij je naar www.audax.nl

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Jacobs, Finance manager Projecten Audax Holding B.V. 06-22424663 J.Jacobs@audaxlogistiek.nl

Interesse?

Wil jij werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en woon je in de regio Amsterdam? Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 7 november 2018 naar: Audax Publishing t.a.v Deborah Leeman, sollicitatie@publishing.audax.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.