Bekijk Anur Halal Food op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Locatie:
Anur Halal Food
Nijverheidstraat 15
4283 GW Giessen

Contactpersoon:
Willem Olthof
06 11 536 546

Plaatsingsdatum:
26/08/2022

Financieel Administratief Medewerker

3,4 of 5 dagen werken? Dit bepaal jij. Wil je uitsluitend financieel administratieve bezig zijn of breid je dit takenpakket graag uit met deelname in interessante projecten? Anur Halal Food, in Giessen, nabij Gorinchem groeit hard en biedt jou een baan naar keuze. En natuurlijk groei in salaris!

 Anur Halal Food is ruim 25 jaar geleden opgericht door de zoon van een Turkse gastarbeider. Er was veel vraag naar typische oer-Hollandse snacks (zoals frikandellen, burgers en kipnuggets) maar dan volledig halal. Dit assortiment diepvries snacks heeft zich razendsnel ontwikkeld en is onder het merk Anur een begrip binnen de etnische gemeenschap. In de afgelopen jaren is het assortiment flink uitgebreid met onder andere verse vleeswaren, vlees, zuivel, diepvries maaltijden en -componenten en authentieke specialiteiten. Nieuw zijn onze “verse” kant-en-klaar maaltijden.

Anur heeft zich met de A-merken Anur, Wahid en Ikbal ontwikkeld tot “de” leverancier voor de oorspronkelijke en moderne Europese halalconsument. Met distributie in meer dan 6.000 etnische winkels en supermarkten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur al jaren een leidende positie in West-Europa. We zien het als een compliment dat in al deze landen ook steeds meer niet-islamitische consumenten interesse tonen in onze halal-vleesproducten.

Bij Anur Halal Food werken 35 medewerkers aan de ontwikkeling, de marketing, de verkoop en de distributie van het groeiend aantal producten. Geproduceerd wordt door Halal-gecertificeerde toeleveranciers. Van oudsher hebben de merken een uitstekende naamsbekendheid en worden we geprezen vanwege de hoge kwaliteit.

We vormen een gezellig en ambitieus team. In een open cultuur werken collega’s met een verschillende etnische achtergrond, geslacht en geloofsovertuiging respectvol en in een prima onderlinge sfeer nauw samen. Onze passie is de ontwikkeling van Halal producten voor verschillende klantengroepen.

Door de sterke groei willen we onze afdeling Financiën & Administratie versterken. We komen daarom graag in contact met kandidaten voor de functie van Financieel Administratief medewerker.

De functie

Het team van de afdeling Financiën & Administratie bestaat uit 3 personen die ieder een breed takenpakket hebben. Je gaat je in ieder geval bezig houden met:

 • een deel van de facturatie aan klanten;
 • het beheren en verrekenen van de emballage;
 • het beheren en bewaken van afgesproken prijzen met klanten;
 • het inzichtelijk maken van de financiën door het voeren van een goede boekhouding.

Dit alles doe je in teamverband in een afwisselende deeltijdfunctie zijn van 3-4 dagen per week. Dan heb je ook tijd voor andere zaken.

Wil en kan je meer en ben je ook graag betrokken bij projecten die onze verdere groei ondersteunen? 4-5 dagen werken is ook mogelijk en dan breiden we jouw takenpakket uit en word je betrokken bij leuke projecten zoals de aanschaf en implementatie van een nieuw ERP-systeem. In goed overleg vormen zo samen een functie die zowel bij jou als bij Anur Halal Food goed past.

Anur Halal Food zoekt

Voor een goede uitvoering van de financieel administratieve taken is nodig:

 • een MBO werk- en denkniveau;
 • ervaring met de uitvoering van financieel administratieve taken;
 • nauwkeurigheid;
 • vaardigheid in Excel;
 • prettig kunnen werken in een groeiende en wendbare organisatie;
 • zowel zelfstandig als in teamband goed kunnen werken;
 • minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn;
 • wonen op een goed bereisbare afstand van Giessen, nabij Woudrichem.

Wanneer je ook een actieve rol ziet voor jezelf in de projecten die de komende jaren starten vragen we ook het volgende van je:

 • een HBO werk- en denkniveau en interesse in bedrijfsprocessen;
 • specifieke interesse in de gebruikerskant van de IT;
 • projectmatig kunnen werken;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn.

Anur Halal Food biedt

 • Samen met jou willen we deze functie invullen op een manier die ons beiden optimaal past. Dit kan in de vorm van een parttime brede financieel administratieve functie waarin je veel tijd overhoudt voor andere zaken of via een op groei en ontwikkeling gerichte volgende stap in jouw loopbaan.
 • We verkopen gewilde producten van bekende A-merken met een sterke uitgangspositie om nationaal en internationaal te groeien.
 • We zijn een compacte en lerende organisatie, waarin durf en initiatief tonen op prijs worden gesteld.
 • We vormen een multiculturele organisatie met een open cultuur, korte lijnen en een prima werksfeer. Er wordt hard gewerkt en veel gelachen!
 • We bieden prima arbeidsvoorwaarden die we graag op maat afstemmen op jouw expertise. We beloven je een groei in salaris!

Solliciteer direct via onderstaande button! Heb je nog vragen? Willem Olthof van Primatch HR Groep begeleidt Anur Halal Food exclusief bij de invulling van deze vacature. Hij is bereikbaar via 06 11 536 546 of willem.olthof@primatch.nl

 Belangstelling vanuit intermediairs is niet zinvol. Kandidaten die we via andere partijen krijgen aangeboden beschouwen we als kandidaten die rechtstreeks bij Anur Halal Food hebben gesolliciteerd. We staan wel open voor kandidaten die per direct deze functie de eerstkomende maanden willen invullen op een tijdelijke basis.