Bekijk BSK-Bouw op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Locatie:
BSK-Bouw
Markweg Zuid 4E
4794 SN Heijningen

Contactpersoon:
Aart Lodders
06-53410535

Plaatsingsdatum:
19/03/2020

Financieel Administratief Medewerker

BSK-Bouw in Heijningen (industrieterrein Dintelmond) is op zoek naar een parttime Financieel Administratief Medewerker voor 28-32 uur per week. Heb jij een afgeronde MBO/MBO+ opleiding, relevante ervaring en ben je op zoek naar een allround finance functie? Dan is dit jouw kans!

Waarom je als Financieel Administratief Medewerker bij BSK-Bouw wil werken

Bij BSK-Bouw krijg jij als Financieel Administratief Medewerker een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheid. We hebben een kleine kantoorsetting met 5 collega’s waar we het samen rooien. De lijnen zijn kort en je telt als financial écht mee, want je rapporteert direct aan het management.

Jij krijgt veel verantwoordelijkheid bij ons vooruitstrevende en moderne bouwbedrijf. Naar eigen inzicht ga jij onze financiële administratie doen en verbeteren. We zijn goed geautomatiseerd en werken met Exact Online en Bouw7 Software.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Banken boeken
 • Debiteuren- en crediteurenadministratie
 • Urenregistratie en projectadministratie
 • Onderhanden werk bepalen en financieel ondersteunen bij bewaken van projecten
 • Overzicht geven in cashflow
 • Opstellen managementrapportages

In jouw functie ligt de nadruk op financieel administratief werk. Een klein beetje receptiewerk hoort erbij, want we hebben een kleine kantoorsetting. Voor de afwisseling en het persoonlijk contact is dat alleen maar leuk!

Over BSK-Bouw

BSK-Bouw (www.bsk-bouw.nl) is een modern bouwbedrijf gevestigd in Heijningen op industrieterrein Dintelmond. Met 40 collega’s zijn we opdrachtgevers van dienst met woningbouw, renovatie en onderhoud, timmerwerken, utiliteitsbouw en prefab bouwtoepassingen.

Onze naam houden we hoog door vakmanschap te combineren met de modernste prefabtechnieken. Wij zijn trots op BSK Prefabs: prefabwerk wat we zelf produceren in eigen fabriek, waar we vorig jaar het 2e beste bedrijf mee zijn geworden van Nederland in de gevelbouw!

Wat wij te bieden hebben

 •  Financieel administratief werk met breed takenpakket
 • Parttime functie voor 28-32 uur per week, uren en dagen in overleg
 • Vaste baan bij een financieel gezond bedrijf
 • Salarisindicatie: € 3.000 – € 3.500 op basis van een fulltime dienstverband en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Direct in dienst bij BSK-Bouw

Jouw profiel

 Jij hebt een afgeronde MBO/MBO+ opleiding in financieel administratieve richting en relevante ervaring in een allround finance functie. Je bent bewust op zoek naar een parttime baan voor 28-32 uur per week. En je woont op maximaal 30 autominuten van Heijningen in West-Brabant.

Wij vinden het belangrijk dat jouw persoonlijkheid goed bij ons bedrijf past. Dat betekent: duidelijk, informeel, geen poespas en de schouders eronder als het nodig is.

Solliciteren naar de vacature van Financieel Administratief Medewerker

Interesse in deze vacature? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Aart Lodders, telefoonnummer 06-53410535.

BSK-Bouw wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. In verband met Corona zullen eerste gesprekken waarschijnlijk op afstand plaatsvinden via telefoon, Skype, Facetime of anders. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders stellen we niet op prijs.