Bekijk Eco Steam and Heating op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband:
Part- / Fulltime ( 32-40 uur)

Locatie:
Eco Steam and Heating Solutions
Hectorstraat 23
5047 RE Tilburg

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
06 252 92 204

Plaatsingsdatum:
17/03/2021

Financieel Administratief Medewerker

Eco Steam and Heating Solutions in Tilburg is op zoek naar een accurate financieel administratief medewerker. Wil jij werken in een omgeving waar jouw kennis van financiële administraties en boekhouding op waarde wordt geschat en je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! 

Over Eco

Eco Steam and Heating Solutions verhuurt en verkoopt stoom- en warmwaterketels. Bij warmwaterketels kunnen veel mensen zich nog iets bij voorstellen, maar stoomketels? Wist je dat er zonder stoom geen voeding geproduceerd kan worden? En dat ook de productieprocessen van staal, papier en medicijnen afhankelijk zijn van stoom? Stoom is ons specialisme, wij weten er alles van!

De cultuur van de organisatie laat zich kenmerken door directe communicatie, sterke servicegerichtheid en er is veel onderling contact met collega’s, partners en leveranciers in binnen- en buitenland.

De boekhoudkundige werkzaamheden worden nu verricht door een fulltime medewerker. Vanwege groei en professionalisering zijn wij op zoek naar een collega die ons kan komen versterken met de verzorging van de boekhouding en bijkomende administraties.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ga je werkzaamheden verrichten voor 2 bv’s, Eco Ketelservice Verhuur bv en Eco Steam Trading en Consultancy bv. Je werkt voor deze organisaties aan de crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie. Daarnaast verzorg je de voorbereidingen op de maandelijkse aangiftes, zoals de omzetbelasting en de CBS-statistieken. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende facturen, facturatie, opstellen van journaalposten en verricht projectadministratie voor maatwerk aanvragen van klanten. Vanuit je rol assisteer je ook bij het opstellen van periodieke overzichten. 

Wie wij zoeken

Jij bent een financieel administratief professional die energie krijgt van efficiëntieslagen en het doorvoeren van verbeteringen. Verder heb/ben jij:

  • Minimaal een MBO 4/MEAO achtergrond;
  • Ervaring met het uitvoeren van administraties en interpreteren van cijfermatige informatie;
  • Ervaring met boekhoudprogramma’s (Eco werkt met Navision) en Microsoft Office pakket;
  • Min. 32 uur p.w. beschikbaar;
  • Proactief, nauwkeurig en gestructureerd.

Als financieel administratief medewerker ben je hands-on en analytisch. Je bent communicatief sterk en beschikt daarnaast over kennis van de Engelse taal. Duits is een pré. Tot slot herken jij je in de volgende omschrijving: servicegericht, representatief, stressbestendig en flexibel in werkzaamheden. 

Het aanbod

Een serieuze baan op een gezellige werkplek aan de rand van Tilburg. Je werkzaamheden worden beloond met een goed salaris en uitstekende voorwaarden, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt.

Contact & Solliciteren

Herken jij je in deze vacature en is dit jouw toekomstige baan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Reageer via de sollicitatiebutton. Naast je CV ontvangen we graag een korte motivatie.

Heb je nog vragen over de functie of procedure? Tessie Molkenboer vertelt je graag meer. Je kunt haar bereiken via het nummer 088-5325111 of 06-25292204. Voor een algemene indruk van ons bedrijf kun je ook onze bedrijfsvideo bekijken: https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=bU57PGtATCg

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Eco Steam and Heating niet op prijs gesteld.