Bekijk Four Seasons Food BV op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Four Seasons Food BV
Mandenmaker 26
5253 RC Nieuwkuijk

Contactpersoon:
Alfred Wiemer
06 528 34 727

Plaatsingsdatum:
09/03/2022

Financieel Administratief Medewerker

Four Seasons Food in Nieuwkuijk is op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 40 uur per week. Ga jij graag zelfstandig aan de slag en word jij gelukkig van een kloppende financiële administratie? Werk jij graag in een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie werken waar geen dag hetzelfde is? Lees snel verder of solliciteer direct!

Wat doen wij

Four Seasons Food richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Ons DNA, “lekker, gezond en gemak”, stemmen wij op ons aanbod af en de wereld om ons heen. In deze wereld staat bereidingsgemak voorop, is een gezonde eet- en levensstijl belangrijk en is er meer aandacht voor dierenwelzijn en natuurbehoud. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de biologische soepen. Deze soepen zijn ontstaan vanuit het DNA in combinatie met de bedrijfscultuur die er heerst, namelijk gedrevenheid en innovativiteit. 

Wat ga jij doen?

In de rol van financieel administratief medewerker kom je te werken binnen een klein en informeel team met 2 andere collega’s. Binnen het team heb je een afwisselende functie en krijg je de ruimte om eventuele verbeteringen te optimaliseren en implementeren. Daarnaast ben je in deze zelfstandige rol er verantwoordelijk voor dat alle financiële processen tijdig en optimaal verlopen. Hierbij kun je denken aan:

 • de maand- en jaarafsluiting;
 • verwerken van inkoopfacturen;
 • debiteuren- en crediteurenbeheer;
 • verzorgen van de btw-aangiftes;
 • communiceren met klanten en transporteurs inzake opslag en leveringen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een fijne werksfeer in een team met leuke collega’s binnen een innovatieve en groeiende onderneming, hierdoor is geen dag hetzelfde. Daarnaast bieden wij:

 • een mooi maandelijks bruto salaris van €3000 – €3500, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • eindejaarsuitkering;
 • jaarlijks bedrijfsuitje. 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag in een gedreven en innovatieve organisatie terecht komt. Jij vind het leuk dat je gestimuleerd wordt om alert te zijn op eventuele verbeteringen, daar ook direct ondernemend op te handelen en indien mogelijk deze verbeteringen meteen te implementeren indien dit mogelijk is. Naast de ondernemende kwaliteiten die jij met je meebrengt, heb jij ook:

 • een afgeronde MBO-4/HBO diploma in een financiële richting;
 • een aantal jaren ervaring op een financiële administratie;
 • een analytische blik;
 • cijfermatig inzicht. 

Interesse?

Ben jij de financiële administratieve topper die wij zoeken? Reageer dan met jouw CV via de sollicitatieknop. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Eerst nog vragen? Bel of mail naar Alfred Wiemer 06-52834727, info@fourseasonsfood.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.