Bekijk Meride op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Meride Uitvaartverzorging
Huizerstraatweg 111
1411 GM Naarden

Contactpersoon:
Birgit Frijlink
06-33958897

Plaatsingsdatum:
30/12/2021

Financieel Administratief Medewerker

Meride in Naarden zoekt een financieel administratief medewerker. Iemand die het net als wij belangrijk vindt om voor de nabestaanden een mooie uitvaart neer te zetten. Samen gaan we voor het gemeende warme dankjewel van de familie. Want bij Meride draagt iedereen daar op zijn of haar manier binnen het werk aan bij. Ook op de financiële afdeling. 

Functieomschrijving

Op ons kantoor hebben we een klein team van 9 mensen. De financiële afdeling bestaat momenteel uit een controller en een financieel medewerker. Maar er ligt zoveel werk dat we nog een collega zoeken. Bij Meride hebben we vrijwel alleen (senior) professionals die graag werken vanuit zelfstandigheid en eigen initiatief. Binnen de kaders is er veel vrijheid. En bij vrijheid hoort verantwoordelijkheid.

Als financieel medewerker heb je, naast je vaste werkzaamheden, dan ook veel ruimte om je functie uit te breiden, passend bij jouw kwaliteiten en ambitie.

Werkzaamheden

 • Je bent allereerst verantwoordelijk voor een zorgvuldig debiteuren- en crediteurenbeheer. Naast het aanmaken van debiteuren en kostenplaatsen omvat dit het opstellen en boeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van bankafschriften.
 • Je ziet toe op de volledigheid van de uitvaartdossiers en de kostenbegrotingen voor uitvaarten. Ook neem je contact op met verzekeringsmaatschappijen, om voor onze klanten de polissen te innen.
 • Samen met je collega’s van de afdeling beheer je de gedeelde mailbox en beantwoord je de telefoon.
 • Als groeiende organisatie kijken wij continu hoe processen en werkwijzen beter kunnen. Je hebt zelf een actieve rol in het voorstellen van verbeteringen hierin.
 • Je onderhoudt veel contact met je collega’s van de afdeling en de 4 medewerkers van het bedrijfsbureau.

Over Meride

We verzorgen uitvaarten in het hele land en we zijn er voor nabestaanden precies op die manier zoals zij ons nodig hebben. Elke dag doen we ons best om de beste te zijn en onze dienstverlening van waarde te laten zijn voor de nabestaanden. Een uitvaart verzorgd door Meride moet er altijd aan bijdragen dat iemand beter ‘voort kan’. Onze cultuurwaarden (Openheid, Waarheid, Kwaliteit & Beste idee wint) bepalen de omgang met onze klanten, onze medewerkers en onze houding binnen ons gehele werkveld. 

Wie zoeken we?

 • Iemand met een financieel administratieve opleiding op MBO-niveau en ervaring in het vakgebied.
 • Een digitaal vaardige, communicatieve en empathische persoonlijkheid. Die nauwkeurig is en goed het eigen werk kan plannen.
 • Ervaring met boekhoudpakketten en digitale documentverwerking. We werken zelf met Accountview en Basecone.
 • Woonachtig in een straal van ca. 20 km rond Naarden.

Wat bieden wij?

 • een afwisselende functie van 4-5 dagen per week;
 • salaris tussen de € 2.800 – € 3.400 bruto op fulltime basis;
 • een fantastische werkplek in een sfeervol landhuis in Naarden, ook kan deels thuisgewerkt worden;
 • een informele werksfeer met gezellige collega’s;
 • pensioenregeling, reiskostenvergoeding en volop mogelijkheden om je binnen de functie te ontwikkelen.

Contact

Primatch HR Group ondersteunt Meride bij de invulling van deze vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Birgit Frijlink van Primatch, 06-33958897. Je reactie ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.