Bekijk Optisport op:

Functie:
Financieel Administratief Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Optisport Exploitaties
J. Asselbergsweg 1
5026 RP Tilburg

Contactpersoon:
Paul Kievit
088-2057777

Plaatsingsdatum:
28/07/2021

Financieel Administratief Medewerker

Optisport Exploitaties zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor het Shared Service Center (SSC) op het hoofdkantoor in Tilburg.

Optisport is een toonaangevende en innovatieve exploitant in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Wij zijn marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport- en leisure-accommodaties, zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen en fitnessaccommodaties in heel Nederland.

De baan

Voel jij je verantwoordelijk voor het correct verwerken en factureren van onderhoudswerkzaamheden, boeken en controleren van kassatransacties, aansluiten van (tussen)rekeningen en andere voorkomende financiële werkzaamheden?

Als Financieel Administratief Medewerker Shared Service Center SSC zorg je voor het juist en volledig afhandelen van de financiële debiteuren administratie. Je bent verantwoordelijk voor de contacten met de business en het aanspreekpunt voor vragen vanuit de business aangaande facturatie van onderhoudswerkzaamheden en afstemmen van de kassatransacties. Goede en tijdige verwerking hiervan is essentieel. Je bent communicatief sterk en hebt een sterke drive om vanuit jouw rol de processen binnen het team en de afdeling continu te verbeteren en jezelf te ontwikkelen.

Je bent werkzaam op het hoofdkantoor in Tilburg. Het hoofdkantoor in Tilburg ondersteunt het management op de accommodaties op specialistisch gebied. Hieronder bevindt zich de stafafdeling Finance & Control waar jij met het Finance Shared Service Center onder valt.

Ons aanbod

  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • 13 ADV dagen per jaar: volledig of gedeeltelijk in te ruilen voor een maandelijkse bruto toeslag;
  • Goede pensioenregeling en diverse verzekeringen en voorzieningen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling.

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt HBO werk/denkniveau en je hebt ervaring in bovengenoemde werkzaamheden;
  • Je hebt kennis van MS Office (Excel/Word/Outlook) en Financiële software (AFAS is een pré);
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent klantgericht;
  • Je kunt zonder problemen een VOG aanvragen.

Cultuur

TOF staat voor Team, Omdenken en Fun en zijn de werkwaarden van Optisport. Jouw houding, gedrag en communicatie hebben invloed op de beleving van de klant en samenwerking met collega’s. We willen op een TOFFE manier omgaan met onze gasten én collega’s!

Ben je enthousiast?

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Paul Kievit, Teamleider SSC, telefonisch bereikbaar op 088-2057777.

Je reactie met CV ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Kantooradres:
Asselbergsweg 1
5026 RP Tilburg

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.